MohammadMahaN ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 با سلام دوستان من با کارت بانکی سپه اطلاعات کارتو درست میزنم میگه اطلاعات کارتت غلطه اگه شما هم این مشکل رو دارید یا راهه حلی بگید @Ali @SFC لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 بعضی از کارت هارو قبول نمیکنه! کارت بانکی تون جزو شتاب هست؟ Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در March 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 در 13 ساعت قبل، WilsonRGR گفته است: بعضی از کارت هارو قبول نمیکنه! کارت بانکی تون جزو شتاب هست؟ آخه قبلا میزد مشکل از کارت نیست امتحان کردم پرداخت شده جز شتاب نیست ولی قبلا میتونستم پرداخت کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ در 14:07، Rubix گفته است: با سلام دوستان من با کارت بانکی سپه اطلاعات کارتو درست میزنم میگه اطلاعات کارتت غلطه اگه شما هم این مشکل رو دارید یا راهه حلی بگید @Ali @SFC من خیلی وقته که خرید نکردم ولی قدیما خوب بود. ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 اره مال منم این مشکل داره شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ در 14:07، lMahan گفته است: با سلام دوستان من با کارت بانکی سپه اطلاعات کارتو درست میزنم میگه اطلاعات کارتت غلطه اگه شما هم این مشکل رو دارید یا راهه حلی بگید @Ali @SFC ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 23, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 با سلام. با بانکتان در تماس باشید. مشکل در صورتی که از طرف ما باشد همگانی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۳ در 01:20، Ali گفته است: با سلام. با بانکتان در تماس باشید. مشکل در صورتی که از طرف ما باشد همگانی است. مشکل خیلی وقت پیش حل شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirabbas86 ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 سلام من گلد از ucpخریدم ولی رمز. دوم رو اشتباه زدم مبلغ از حساب من کم شد ولی نباید اینطور میشد چون من رمز دوم را اشتباه زدم و هیچ گلدی تو بازی برای من نیامد حالا آنجا نکست پی گفت که تی ۷۲ساعت پول شما برمیگرده حالا واقعا برمیگرده یا نه چون الان یک روز گذشته قبلا هم در جای دیگه اتفاق افتاد ولی پول من سریع برگشت لطفا رسیدگی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirabbas86 ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 سلام من گلد از ucpخریدم ولی رمز. دوم رو اشتباه زدم مبلغ از حساب من کم شد ولی نباید اینطور میشد چون من رمز دوم را اشتباه زدم و هیچ گلدی تو بازی برای من نیامد حالا آنجا نکست پی گفت که تی ۷۲ساعت پول شما برمیگرده حالا واقعا برمیگرده یا نه چون الان یک روز گذشته قبلا هم در جای دیگه اتفاق افتاد ولی پول من سریع برگشت لطفا رسیدگی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ASHWILLIAMS ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 در 3 ساعت قبل، Amirabbas86 گفته است: سلام من گلد از ucpخریدم ولی رمز. دوم رو اشتباه زدم مبلغ از حساب من کم شد ولی نباید اینطور میشد چون من رمز دوم را اشتباه زدم و هیچ گلدی تو بازی برای من نیامد حالا آنجا نکست پی گفت که تی ۷۲ساعت پول شما برمیگرده حالا واقعا برمیگرده یا نه چون الان یک روز گذشته قبلا هم در جای دیگه اتفاق افتاد ولی پول من سریع برگشت لطفا رسیدگی کنید داش بعضی وقت ها این اتفاق میوفته 3 روز صبر کن اگه پول نیومد به بانک بگو مشکلت رو حل میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 با سلام من هم این مشکل رو هم دارم کارته بانکی من هم رفاه هست رمز دوم هم داره اما میگه اطلاعات اشتباه هست بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده