iAmirhossein ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 سلام من رزولیشنم تا 768×1366 ساپورت میکشه و مانیتورم بیشتر از اینو نشون نمیده،با لانچر که بازیو play میکنم مثل اینکه رزولیشن بالاتر از این حده و نمیتونم بازی کنم...صفحه مشکیه!لطفا راهنماییم کنید لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 سلام این فایل تنظیمات بنده هستش که بر روی رزولیشن : 800x600x32 هست. فایل را استخراج کنید و در مسیر: C:\Users\َadministrator\Documents\GTA San Andreas User Files بریزید. نقل قول https://uupload.ir/view/zios_agsa.zip/ @iAmirhossein ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ در 21:04، iAmirhossein گفته است: سلام من رزولیشنم تا 768×1366 ساپورت میکشه و مانیتورم بیشتر از اینو نشون نمیده،با لانچر که بازیو play میکنم مثل اینکه رزولیشن بالاتر از این حده و نمیتونم بازی کنم...صفحه مشکیه!لطفا راهنماییم کنید Options / display/advanced / resolution رو عوض کن لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 21, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 این مشکل در آخرین نسخه لانچر حل شده است. در صورتی که حل نشده دوباره تاپیک بزنید. بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده