Tiory ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با این باگ میشه اسکین تستی رو از کلاس شاپ بیاری بیرون - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در صورت لزوم گذاشته میشه - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اول میایم یه کلوث شاپ بعد به کمک یک هاستر خود را به بلا میندازیم و بعد می پریم پایین تا جایی که به زمین برسیم بعد هاستر interior ما رو 0 و world ما رو 0 میکنه و بعد شما هر کجا که برید می تونید اسکین عوض کنید حتی اسکین Goldi. نکته: این باگ در world اصلی میباشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 15 دقیقه قبل، Tiory گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با این باگ میشه اسکین تستی رو از کلاس شاپ بیاری بیرون - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در صورت لزوم گذاشته میشه - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اول میایم یه کلوث شاپ بعد به کمک یک هاستر خود را به بلا میندازیم و بعد می پریم پایین تا جایی که به زمین برسیم بعد هاستر interior ما رو 0 و world ما رو 0 میکنه و بعد شما هر کجا که برید می تونید اسکین عوض کنید حتی اسکین Goldi. نکته: این باگ در world اصلی میباشد بیشتر فکر کنم سو استفاده باشه تا باگ باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در March 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: بیشتر فکر کنم سو استفاده باشه تا باگ خب باگ دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 5 ساعت قبل، Tiory گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با این باگ میشه اسکین تستی رو از کلاس شاپ بیاری بیرون - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در صورت لزوم گذاشته میشه - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اول میایم یه کلوث شاپ بعد به کمک یک هاستر خود را به بلا میندازیم و بعد می پریم پایین تا جایی که به زمین برسیم بعد هاستر interior ما رو 0 و world ما رو 0 میکنه و بعد شما هر کجا که برید می تونید اسکین عوض کنید حتی اسکین Goldi. نکته: این باگ در world اصلی میباشد اینهمه حرکت به عقل خوده جن هم نمیرسه ! حلال کاشفش کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در March 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 11 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: اینهمه حرکت به عقل خوده جن هم نمیرسه ! حلال کاشفش 3000 باز تلاش کردم تا 3001 بار شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 7 دقیقه قبل، Tiory گفته است: 3000 باز تلاش کردم تا 3001 بار شد داداش تو برو Mayor کاندید شو من خودم بهت رای میدم کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در March 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 19 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: داداش تو برو Mayor کاندید شو من خودم بهت رای میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 11, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 در 18 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: بیشتر فکر کنم سو استفاده باشه تا باگ این باگ نیست. بسته شد. (سوء استفاده ادمین ها از دستورات خود مجازات در پی خواهد داشت) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده