William ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 سلام خسته نباشید بنده یه مشکل در ویس دارم اینکه دکمه F9 میزنم بجای اینکه تنظیمات ویس بالا بیاد کارکتر مشت میزنه دلیلشم نمیدونم چن بار هم از تنظیمات گیم ریست کردم جواب نداده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ در 19:45، William گفته است: سلام خسته نباشید بنده یه مشکل در ویس دارم اینکه دکمه F9 میزنم بجای اینکه تنظیمات ویس بالا بیاد کارکتر مشت میزنه دلیلشم نمیدونم چن بار هم از تنظیمات گیم ریست کردم جواب نداده مشکل از کیبوردته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 دکمه ی پازل شکل بالای کیبورد رو یک بار بزن تا F هات روشن شه. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirmohammad1384 ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 سلام من لول ۴ هستم و میخواممجوز ماهیگیری بگیرم ولی وقتی زنگ میزنم صدام به معلم نمیره باید دکمه ای رو فعال یا بزنم تا صدام بره یا چیکار کنم خواهشن بگید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 i در در ۱۴۰۰/۱/۱۷ در 00:40، amirmohammad1384 گفته است: سلام من لول ۴ هستم و میخواممجوز ماهیگیری بگیرم ولی وقتی زنگ میزنم صدام به معلم نمیره باید دکمه ای رو فعال یا بزنم تا صدام بره یا چیکار کنم خواهشن بگید. Q microphone/ بزن اوکی میشه 1 نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smoke ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۷ در 00:40، amirmohammad1384 گفته است: سلام من لول ۴ هستم و میخواممجوز ماهیگیری بگیرم ولی وقتی زنگ میزنم صدام به معلم نمیره باید دکمه ای رو فعال یا بزنم تا صدام بره یا چیکار کنم خواهشن بگید. دکمه F2 رو نگه دار و حرف بزن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در 52 دقیقه قبل، SoheiI گفته است: i Q microphone/ بزن اوکی میشه به تازه وارد ها اموزش دهیم تازه وارد نیز انسان است در در ۱۴۰۰/۱/۱۷ در 00:40، amirmohammad1384 گفته است: سلام من لول ۴ هستم و میخواممجوز ماهیگیری بگیرم ولی وقتی زنگ میزنم صدام به معلم نمیره باید دکمه ای رو فعال یا بزنم تا صدام بره یا چیکار کنم خواهشن بگید. با F2 میتونی ویس بدی ولی باید میکروفون داشته باشی (لپ تاپ ها دارن) و حتما هم لازم نیس با میکروفون صحبت کنی چت هم کنی میشه 1 نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamad12344 ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 سلام داداش خوبی من توی بازی صدام دیر میره چه کار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۸ در 14:57، mohamad12344 گفته است: سلام داداش خوبی من توی بازی صدام دیر میره چه کار کنم Q fix mic/ نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 02:27، Shxyan گفته است: دکمه ی پازل شکل بالای کیبورد رو یک بار بزن تا F هات روشن شه. Fn میگن. امروز امتحان میکنم بینم این مشکل پیش میاد نه خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ANanas00 ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 مشکل از کیبوردته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۱ در 09:38، lMahan گفته است: Fn میگن. امروز امتحان میکنم بینم این مشکل پیش میاد نه خیر. من مشکلی ندیدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TORKAMAN ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 سلام من قبلا با هنداسفری حرف میزدم ولی الان دیگه نمیشه وقتی f2 و میگیرم فقط علامتش میاد و صدام برا بقیه نمیره چیکارکنم ؟ البته به یه چیز شک دارم اینکه یه برنامه ای تو لپ تاپ بود که حذفش کردم فک کنم بخاطر همون باشه .برنامه ضبط صدا بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 سلام اگه کسی تو مایک دادن مشکل داره مثلا وقتی F2 میزنه صدا لپ تابش کم میشه یا کامپیترش دکمه FN رو نگه دارین و دکمه F2 رو بزنینن بعد میتونین مایک بدین یا اگه سختتونه دکمهFN رو با F9 نگه دارید برید قسمت Voice chat اون پاایین سمت چپ یه جاش زده TALK_TO... اونو بزارید رو دکمه x نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ در 19:45، William گفته است: سلام خسته نباشید بنده یه مشکل در ویس دارم اینکه دکمه F9 میزنم بجای اینکه تنظیمات ویس بالا بیاد کارکتر مشت میزنه دلیلشم نمیدونم چن بار هم از تنظیمات گیم ریست کردم جواب نداده داش یه دور کامل لانچر حذف کن احتمالا درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FatDragon ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 هر بار میخوای f9 بزنی Fn رو هم بگیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.