Hello ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سوار ماشین شدم دیدم Hp:1000 و Fill: %96 داره ولی روشن نمیشه میزنه [Service Mechanic/] - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): والا برخوردی نیست این باگ شاید اتفاقی باشه. Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 در 3 ساعت قبل، KingArshiya گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سوار ماشین شدم دیدم Hp:1000 و Fill: %96 داره ولی روشن نمیشه میزنه [Service Mechanic/] - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): والا برخوردی نیست این باگ شاید اتفاقی باشه. حاجی ماشین دمیج نخورده موتور ماشین خرابه 1 کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ در 00:27، KingArshiya گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سوار ماشین شدم دیدم Hp:1000 و Fill: %96 داره ولی روشن نمیشه میزنه [Service Mechanic/] - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): والا برخوردی نیست این باگ شاید اتفاقی باشه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 فکر نکنم باگ باشه برای منم این اتفاق افتاده بود یبار سرویس دادم اومد حل کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 آیا Desync نبودید؟ در صورتی که Desync باشید مقدار Health ماشین برای شما Sync نخواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 9, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 به دلیل عدم پاسخ بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده