N0B0DY ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 (ویرایش شده) با سلام و درود همونطور که همه میدونید عضویت توی دسته ویژه خیلی سخته و یا باید خیلی شانس داشته باشی بری یا پارتی داشته باشی و خلاصه مبحثو باز نمیکنم زیاد شرایط پیشنهادی برای عضویت در فکشن ویژه : - داشتن سطح +150 - سطح 5 در مهارت شغل وکیل (lawyer) - حداقل ادمین لول 3 بودن - داشتن حداقل 5 تا Hotring Racer A - داشتن کاخ در Richman - توانایی پرواز کردن - داشتن مقام 5 در یکی از اقلیت های ملایم و داشتن مقام لیدری در یکی از اقلیت های متوسط - دختر بودن ( یا حداقل اکانت فیک دختر داشتن) اینجوری دیگه حداقل اعتراض ها کمتر میشه با تچکر ! ویرایش شده March 4, 2021 توسط N0B0DY نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 6 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: اکانت فیک دختر داشتن فقط همینو دارم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 پس برا همین اسکین گلدی دسته ویژه رو خریدی نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 7 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: با سلام و درود همونطور که همه میدونید عضویت توی دسته ویژه خیلی سخته و یا باید خیلی شانس داشته باشی بری یا پارتی داشته باشی و خلاصه مبحثو باز نمیکنم زیاد شرایط پیشنهادی برای عضویت در فکشن ویژه : - داشتن سطح +150 - سطح 5 در مهارت شغل وکیل (lawyer) - حداقل ادمین لول 3 بودن - داشتن حداقل 5 تا Hotring Racer A - داشتن کاخ در Richman - توانایی پرواز کردن - داشتن مقام 5 در یکی از اقلیت های ملایم و داشتن مقام لیدری در یکی از اقلیت های متوسط - دختر بودن ( یا حداقل اکانت فیک دختر داشتن) اینجوری دیگه حداقل اعتراض ها کمتر میشه با تچکر ! صبور باش رات میدن نترس نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 35 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: فقط همینو دارم در 33 دقیقه قبل، mohamadjomong گفته است: پس برا همین اسکین گلدی دسته ویژه رو خریدی دسته ویژه نیس ! هس؟! ندیدم دست دسته ویژه در 9 دقیقه قبل، iKinG گفته است: صبور باش رات میدن نترس نو پارتی نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 @N0B0DY تو داخل سرور یه نعمت خیلی خوب داری خدا رو شکر کن فکر کن بهش میفهمی دسته ویژه هم برو هر هفته هی پست بزار تا بالاخره بری راستی PD وFBI فعلا عضو نمیپذیرن نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 28 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: @N0B0DY تو داخل سرور یه نعمت خیلی خوب داری خدا رو شکر کن فکر کن بهش میفهمی دسته ویژه هم برو هر هفته هی پست بزار تا بالاخره بری راستی PD وFBI فعلا عضو نمیپذیرن چیه بگو بفهمم اره عضو نمیگیرن ولی ما اروم نمیگیگیریم نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 49 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: چیه بگو بفهمم اره عضو نمیگیرن ولی ما اروم نمیگیگیریم فکر کن... نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 9 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: - داشتن سطح +150 هر جوری فکر میکنم اینو نمیتونم داشته باشم ( Bye ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 3 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: فکر کن... انقد فیش گرفتم مغزم مثه فیش شده فکرمم نمیاد خودت بگو در 2 ساعت قبل، WonderGuY گفته است: هر جوری فکر میکنم اینو نمیتونم داشته باشم ( Bye ) Bye نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 11 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: انقد فیش گرفتم مغزم مثه فیش شده فکرمم نمیاد خودت بگو Bye https://uupload.ir/filelink/N6XNtaemlXP8/uq6d_bandicam_2021-03-05_12-43-41-873.avi تورو خدا چرا باید تو الان fish/ بگیری دیگه چی میخای تو چی چی میخوای از دست من بر میاد . اختلاس گر ارساکیا پیدا شد N0B0DY 1 نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در ۱ ساعت قبل، mohamadjomong گفته است: https://uupload.ir/filelink/N6XNtaemlXP8/uq6d_bandicam_2021-03-05_12-43-41-873.avi تورو خدا چرا باید تو الان fish/ بگیری دیگه چی میخای تو چی چی میخوای از دست من بر میاد . اختلاس گر ارساکیا پیدا شد N0B0DY داداش پولدار ندیدی طرف 10 تا Inf داره من ک ی بولت و ی اینفه فقط نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 32 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: داداش پولدار ندیدی طرف 10 تا Inf داره من ک ی بولت و ی اینفه فقط جات خالی امروز برف اومد اینجا (آذربایجان شرقی) بیا باهم آدم بسازیم نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 13:20، N0B0DY گفته است: با سلام و درود همونطور که همه میدونید عضویت توی دسته ویژه خیلی سخته و یا باید خیلی شانس داشته باشی بری یا پارتی داشته باشی و خلاصه مبحثو باز نمیکنم زیاد شرایط پیشنهادی برای عضویت در فکشن ویژه : - داشتن سطح +150 - سطح 5 در مهارت شغل وکیل (lawyer) - حداقل ادمین لول 3 بودن - داشتن حداقل 5 تا Hotring Racer A - داشتن کاخ در Richman - توانایی پرواز کردن - داشتن مقام 5 در یکی از اقلیت های ملایم و داشتن مقام لیدری در یکی از اقلیت های متوسط - دختر بودن ( یا حداقل اکانت فیک دختر داشتن) اینجوری دیگه حداقل اعتراض ها کمتر میشه با تچکر ! پیشنهاد خیلی حقی بود :I نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در ۱ ساعت قبل، mohamadjomong گفته است: جات خالی امروز برف اومد اینجا (آذربایجان شرقی) بیا باهم آدم بسازیم باهم ادم هم میسازیم برف و ولش در 38 دقیقه قبل، KinGWesT گفته است: پیشنهاد خیلی حقی بود :I نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 19 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: انقد فیش گرفتم مغزم مثه فیش شده فکرمم نمیاد 3mil با فیش بدست آوردم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 12 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: 3mil با فیش بدست آوردم من هرچی دارم از فیشه نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 19 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: خودت بگو دیگه نداری نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 51 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: دیگه نداری چی ! نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 20:59، N0B0DY گفته است: چیه بگو بفهمم اینو البته هیچی ولش چرت بود راستی اینقدر پولداری یکم پول بده من در 1 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: من هرچی دارم از فیشه قبلا تا روزی 400k هم میرفتم الان حال 100k هم ندارم☹ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 16 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: اینو البته هیچی ولش چرت بود راستی اینقدر پولداری یکم پول بده من قبلا تا روزی 400k هم میرفتم الان حال 100k هم ندارم☹ اینو ک توهم داری حالا بگو در 17 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: قبلا تا روزی 400k هم میرفتم الان حال 100k هم ندارم☹ منم قبلا بیشتر میگرفتم الان اصلا حسش نیس نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 7 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: اینو ک توهم داری حالا بگو منم قبلا بیشتر میگرفتم الان اصلا حسش نیس اینجا شلوغ شد بهتر نیست پیوی حرف بزنیم؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 4 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: اینجا شلوغ شد بهتر نیست پیوی حرف بزنیم؟ Find کن تو گیم اصن کی هستی ! نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 در 15 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: Find کن تو گیم اصن کی هستی ! دهنتservice mechanic نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.