maahii ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 سلام من بازی رو دانلود کردم. بعد از لانچر نصبش کردم. حالا که آیکون بازی رو صفحه ی دستکتاپ اومده وقتی روش کلیک می کنم یه ارور می ده که شما فایل دیرکت ایکس و یوزر ران تایم رو ندارید لطفا لانچر را دوباره نصب کنید. هربار که این کار رو می کنم دوباره همین ارور رو میده نمی دونم چی کار کنم؟ ممکنه راهنماییم کنین؟ ممنونم 1 لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 4 ساعت قبل، maahii گفته است: سلام من بازی رو دانلود کردم. بعد از لانچر نصبش کردم. حالا که آیکون بازی رو صفحه ی دستکتاپ اومده وقتی روش کلیک می کنم یه ارور می ده که شما فایل دیرکت ایکس و یوزر ران تایم رو ندارید لطفا لانچر را دوباره نصب کنید. هربار که این کار رو می کنم دوباره همین ارور رو میده نمی دونم چی کار کنم؟ ممکنه راهنماییم کنین؟ ممنونم DirectX نصب کن اگه از لینک زیر بریزی http://ag5.ir/d تو اتو رانش خودش گزینه نصب DirectX و چیز های لازم رو داره 1 ツ لینک به دیدگاه
RadaN ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 1 ساعت قبل، Radan گفته است: ☹ ツ لینک به دیدگاه
maahii ارسال شده در March 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 10:53، RIPMOHAMMAD گفته است: DirectX نصب کن اگه از لینک زیر بریزی http://ag5.ir/d تو اتو رانش خودش گزینه نصب DirectX و چیز های لازم رو داره منم از همون لینک نصب کردم ولی این اروره رو میده لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 در 14 دقیقه قبل، maahii گفته است: منم از همون لینک نصب کردم ولی این اروره رو میده در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 10:53، RIPMOHAMMAD گفته است: تو اتو رانش خودش گزینه نصب DirectX و چیز های لازم رو داره اگه این کارو کردی ولی بازم جواب نداد @Ali @Meli بیاید کمک 1 ツ لینک به دیدگاه
maahii ارسال شده در March 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 در 5 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: اگه این کارو کردی ولی بازم جواب نداد @Ali @Meli بیاید کمک نه والا جواب نداده لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 به صورت دستی از لینک زیر دانلود و نصب کنید: https://download.microsoft.com/download/8/4/A/84A35BF1-DAFE-4AE8-82AF-AD2AE20B6B14/directx_Jun2010_redist.exe لینک به دیدگاه
Felatios ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 06:56، maahii گفته است: سلام من بازی رو دانلود کردم. بعد از لانچر نصبش کردم. حالا که آیکون بازی رو صفحه ی دستکتاپ اومده وقتی روش کلیک می کنم یه ارور می ده که شما فایل دیرکت ایکس و یوزر ران تایم رو ندارید لطفا لانچر را دوباره نصب کنید. هربار که این کار رو می کنم دوباره همین ارور رو میده نمی دونم چی کار کنم؟ ممکنه راهنماییم کنین؟ ممنونم من کلا همینم اول میگه سمپ شما این نیست بعد اکی ک میکنم دوباره از اول باید نصب کنم ارور میده بازی رو دوباره نصب کنید ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 11, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 در 11 ساعت قبل، Mahziar123 گفته است: من کلا همینم اول میگه سمپ شما این نیست بعد اکی ک میکنم دوباره از اول باید نصب کنم ارور میده بازی رو دوباره نصب کنید کامپیوتر شما ویروسی می باشد. 1 لینک به دیدگاه
Felatios ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 در 8 ساعت قبل، Ali گفته است: کامپیوتر شما ویروسی می باشد. اها مرسی 3> ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 به نظر من کامل نیازه که Uninstall کنید و PC رو ری استارت کنید. دوباره فایل AGSA Installer رو باز کنید و نصبش کنید. اگه حل نشد و باز ارور DirectX داد پیشنهاد من، اول آپدیت ویندوز هست و درصورتی که حل نشد نصب دوباره ی ویندوزه. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 23, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 به دلیل پاسخ ندادن بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده