ALIZXW ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 من الان سمپ رو دارم خو هیجا نیس. ای پی سرور چیه من بزنم بیام توش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 22 ساعت قبل، ALIZXW گفته است: من الان سمپ رو دارم خو هیجا نیس. ای پی سرور چیه من بزنم بیام توش با سمپ نیا با لانچر بیا http://ag5.ir/d همین سروره ولی ویس چت داره با امکاناته دیگه ی بهتر سوالم تو نصبش داستی بپرس نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 00:32، ALIZXW گفته است: من الان سمپ رو دارم خو هیجا نیس. ای پی سرور چیه من بزنم بیام توش Sey namusan:| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ در 19:14، JameSon گفته است: Sey namusan:| آیپی لازم نیست اگه بنویسی agsa.arsacia.ir سرور خودش داخل سمپ برات میاد نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 00:32، ALIZXW گفته است: من الان سمپ رو دارم خو هیجا نیس. ای پی سرور چیه من بزنم بیام توش AGSA.ArSaCiA.iR نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 00:32، ALIZXW گفته است: من الان سمپ رو دارم خو هیجا نیس. ای پی سرور چیه من بزنم بیام توش سلام AGSA.ArSaCiA.iR نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.