HawMewD ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 (ویرایش شده) سلام من داشتم با NRG-500 به اسپری میرفتم که Enter رو زدم خوردم به دیوار بعد NRG تو اسپری رفت ولی خودم نرفتم Fix Shavad ویرایش شده March 3, 2021 توسط hawmewd77 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 (ویرایش شده) لگ بودی فکر کنم ویرایش شده March 3, 2021 توسط Dignity لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawMewD ارسال شده در March 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 با مخ رفتم تو دیوار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 در 28 دقیقه قبل، hawmewd77 گفته است: سلام من داشتم با NRG-500 به اسپری میرفتم که Enter رو زدم خوردم به دیوار بعد NRG تو اسپری رفت ولی خودم نرفتم Fix Shavad برا منم پیش اومده اما اینجوری که موتور یا ماشین اسپری میشه میره بیرون خودم میمونم این وقتی اتفاق میوفته که اون داخل F یا Enter بزنی یا همزمان با اینکه Enter/ میزنی بکوبی به جایی ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawMewD ارسال شده در March 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 23 ساعت قبل، hawmewd77 گفته است: سلام من داشتم با NRG-500 به اسپری میرفتم که Enter رو زدم خوردم به دیوار بعد NRG تو اسپری رفت ولی خودم نرفتم Fix Shavad e به دیوار زدی. موتور رفت توی اسپری ولی خودت جا موندی!! PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 انگار باگ نیست بر اساس واقعیته خوردی به دیوار تو موندی این رفته داخل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 لطفاً از Fenglish تایپ کردن خودداری کنید. باگ برطرف شد. بررسی کنید که باز هم این مشکل برایتان پیش می آید یا خیر؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 9, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 این باگ برطرف شده است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده