N0B0DY ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام . وقتی دستور /factions رو تایپ کردم تعداد افراد انلاین در فکشن SI برابر با 4 نفر بود ولی وقتی دستور /instructors رو زدم فقط 1 نفر توی لیست موجود بود ! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):- کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 باگ نیست در دستور factions/ تعداد افراد آنلاین چه sleep باشه چه آنلاین باشه را نشان میدهد اما در instructors فقط افرادی که آنلاین هستن (sleep نیستند) را نشان می دهد موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در 6 دقیقه قبل، Dignity گفته است: باگ نیست در دستور factions/ تعداد افراد آنلاین چه sleep باشه چه آنلاین باشه را نشان میدهد اما در instructors فقط افرادی که آنلاین هستن (sleep نیستند) را نشان می دهد موفق باشید. آها حله مرسی در 15 دقیقه قبل، Dignity گفته است: باگ نیست در دستور factions/ تعداد افراد آنلاین چه sleep باشه چه آنلاین باشه را نشان میدهد اما در instructors فقط افرادی که آنلاین هستن (sleep نیستند) را نشان می دهد موفق باشید. من چک کردم فرد دیگه ای توی فکشن SI انلاین نیست اصلا کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 چون sleep آن رنگ آبی ندارند و رنگ شان خاکستری هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده