رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

وصل نشدن میکروفون

Gibson

ارسال‌های توصیه شده

با عرض سلام خدمت شما بنده مشکلی دارم به این صورت که وقتی دکمه وصل شدن میکروفون f2رو میزنم هیچ اتفاقی رخ نمیده و کلا میکروفون من وصل نمیشه اول بازی هم مینویسه میکروفون شما شناخته شد تو قسمت/launcherهم میکروفون yesهستش خود میکروفون هم مشکلی نداره چون ازش استفاده میکنم 

اینم فایل https://s17.picofile.com/d/8425350926/be4495b4-e8a8-493a-8238-96d7750dd75f/AGLog.txt

@Ali

@Meli

?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ????

ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن

لینک به دیدگاه
در هم اکنون، Soul گفته است:

با عرض سلام خدمت شما بنده مشکلی دارم به این صورت که وقتی دکمه وصل شدن میکروفون f2رو میزنم هیچ اتفاقی رخ نمیده و کلا میکروفون من وصل نمیشه اول بازی هم مینویسه میکروفون شما شناخته شد تو قسمت/launcherهم میکروفون yesهستش خود میکروفون هم مشکلی نداره چون ازش استفاده میکنم 

اینم فایل https://s17.picofile.com/d/8425350926/be4495b4-e8a8-493a-8238-96d7750dd75f/AGLog.txt

@Ali

@Meli

اگر لولتون زیر ۵ هست نمیتونید با میکروفون صحبت کنید اگر نه که برید به ویندوز روی آیکون بلندگو راست کلیک کنید برید قیمت مدیریت درایو های صدا ببینید میکروفونتون فعال هست یا بالعکس اگر نبود راست کلیک کنید و فعال کنید اگر درست نشد مشکل سخت افزاری دارید و باید با توجه به کارت صداتون جدیدترین درایور صدا ریلتک نصب کن درست نشد برو از سره کوچه یکی دیگه بخر.

صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند

بعد صبر نوبت ظفر آید.

لینک به دیدگاه
در ۱ ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است:

لول 4 باید باشه نه 5

:|

در 1 ساعت قبل، Soul گفته است:

@Ali

@Meli

.واقعا که اعداد قبل پنج چیه؟ اه چقدر شما باهوشید.

صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند

بعد صبر نوبت ظفر آید.

لینک به دیدگاه

الان به نظر شما عضو پیشرفته میتونه لول چند باشه؟ من فک میکنم احتمالا باید لول ۲ باشه.

این تاپیک برای بحس های بی خود زده نشده لطفا اگر راهکاری بلد نیستید کامنت نزارید

لینک به دیدگاه
در 20 ساعت قبل، Soul گفته است:

الان به نظر شما عضو پیشرفته میتونه لول چند باشه؟ من فک میکنم احتمالا باید لول ۲ باشه.

داش اون عضو پیشرفته که اونجا میزنه به لول شما ربطی نداره به تعداد پست هایی که میزاری اون میاد :I

همه تخممن

بعضی چشم

بعضی لا پا

لینک به دیدگاه
در ۱ ساعت قبل، KinGWesT گفته است:

داش اون عضو پیشرفته که اونجا میزنه به لول شما ربطی نداره به تعداد پست هایی که میزاری اون میاد :I

خب الان به نظر تو کسی که لول ۴ داره بیکاره بیاد پست فروم بزاره؟یا اصلا میدونه فروم چیه؟!

افرادی که میخواین پست فیک بزارین حداقل یک چیزی بزارین که ارزش داشته باشه پیشنهاد های چرت و پرت ندید لطفا 

لینک به دیدگاه
در 22 ساعت قبل، Soul گفته است:

دوست عزیز ربطی به لول نداره سمت به مقدار پست هست که با اکانت گذاشتی

𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

MaSiH.png

AtlaS.png

.................................................................. 

Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? 

لینک به دیدگاه
در در ۱۳۹۹/۱۲/۹ در 12:04، Soul گفته است:

@Ali

@Meli

شاید باگی

لانچرو کلا ببند دوباره بیا

میکو دوباره وصل کن

اگه نشد میکو عوض کن

احتمالا درست شه

Avalanche.png

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...