SerGeY ارسال شده در February 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2021 من وقتی لانچر رو باز میکنم ارور میده (عکس زیر) اصلا من برنامه sandbox ندارم! لینک به دیدگاه
Ellery ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 در 9 ساعت قبل، SerGeY گفته است: من وقتی لانچر رو باز میکنم ارور میده (عکس زیر) اصلا من برنامه sandbox ندارم! قبل اینکه بازیرو اجرا کنی برو task manager همه چیز های اضافی دقت کن اضافی یک سری چیزا هستن ببندی سیستمت خاموش میشه اوناهارو تو سربرگ procecced یا یک همچین چیزی برو چیزای که داره اجرا میشه اگه نیازی نداری ببند لانچر رو یک بار باز و بسته کن احتمالا مشکلت حل میشه صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 به احتمال قوی آنتی ویروسی دارید که برنامه هایتان را Sand box می کنند، لطفاً آنتی ویروس خود را به صورت کامل غیر فعال کنید یا آن را حذف کنید. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 24, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 آیا مشکلتان حل شد؟ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 به دلیل پاسخ ندادن بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده