Omid ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود من اسکرین شات گرفتم بعد چت یکی از دوستان قرمز رنگ شد! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): به دلیل وارن های خصوصی به @Ali ارسال شد! - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چم والو نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه
Sprint ارسال شده در February 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2021 این فکر کنم به خاطر این هست که چت ما با اسکرین شات یک زمان میاد و باعث میشه باهم ترکیب شوند نقل قول لینک به دیدگاه
Omid ارسال شده در February 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 نه تایم چت و اسکرین شات فرق داشت حالا شایدم باگ نباشه نمیدونم نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه
Kentish ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۸ در 00:23، djamer گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود من اسکرین شات گرفتم بعد چت یکی از دوستان قرمز رنگ شد! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): به دلیل وارن های خصوصی به @Ali ارسال شد! - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چم والو نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 من عکسی دریافت نکردم لطفاً لینک پیام را قرار دهید. نقل قول لینک به دیدگاه
Omid ارسال شده در March 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ در 06:19، Ali گفته است: من عکسی دریافت نکردم لطفاً لینک پیام را قرار دهید. https://forum.arsacia.ir/messenger/29875/?tab=comments#comment-82734 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه
Omid ارسال شده در March 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 @Ali باگ بود؟! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در April 9, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 SCM does not support multithreading منتقل شد به مشکلات لانچر. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
RepSoL ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 در 16 ساعت قبل، Ali گفته است: SCM does not support multithreading منتقل شد به مشکلات لانچر. با سلام چرا Recorder Video اضافه نمیکنید در لانچر؟ نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.