رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ Sleep/

OmidGH

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

OmidGH.png

- توضیح کامل باگ: شما در حالت عادی توان Sleep/ در حالت وانتد را ندارید ولی اگه AutoSleep/ رو فعال کنین و دوباره وارد بازی شین در حالت Sleep خواهی بود و هم پلیس و هم ادمین ها نمیتونن کاری کنن و تنها کاری که پلیس میتونه بکنه اینه که کنارتون وایسه تا وانتد از بین نره.

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیازی نیست

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در حالت وانتد AutoSleep/ را فعال کنین و دوباره وارد بازی شین.

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من چندبار. که وانتد داشتم امتحان کردم اما می گفت وانتد داری نمی تونی sleep کنی ( قبل گزارش شما) 

فکر کنم این ها وقتی وارن وانتد میاد sleep می کنند و وقتی وانتد می گیرند در همان حالت می مانند

Sprint.png

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Dignity گفته است:

من چندبار. که وانتد داشتم امتحان کردم اما می گفت وانتد داری نمی تونی sleep کنی ( قبل گزارش شما) 

فکر کنم این ها وقتی وارن وانتد میاد sleep می کنند و وقتی وانتد می گیرند در همان حالت می مانند

نه دیگ ایشون گفتن اگر تو حالت autosleepبزاری بعد از بازی خارج بشی بیای تو بازی هم وانتت داری هم تو اسلیپی ولی همین جوری اگ وانتت داشته باشی نمیتونی sleep بزنی

?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ????

ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Soul گفته است:

نه دیگ ایشون گفتن اگر تو حالت autosleepبزاری بعد از بازی خارج بشی بیای تو بازی هم وانتت داری هم تو اسلیپی ولی همین جوری اگ وانتت داشته باشی نمیتونی sleep بزنی

داداش من autosleep ام همیشه انه خودت برو امتحان کن :|

Sprint.png

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Dignity گفته است:

داداش من autosleep ام همیشه انه خودت برو امتحان کن :|

چشم چشم شما جوش نیار من یک چیزی گفتم 

?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ????

ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

OmidGH.png

- توضیح کامل باگ: شما در حالت عادی توان Sleep/ در حالت وانتد را ندارید ولی اگه AutoSleep/ رو فعال کنین و دوباره وارد بازی شین در حالت Sleep خواهی بود و هم پلیس و هم ادمین ها نمیتونن کاری کنن و تنها کاری که پلیس میتونه بکنه اینه که کنارتون وایسه تا وانتد از بین نره.

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در حالت وانتد AutoSleep/ را فعال کنین و دوباره وارد بازی شین.

امید من فکر کنم امتحان کردم و چیزی که شما میگی ندیدم امتحان میکنم فیلمش رو هم میدم

MohammadMahan.png

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Rubix گفته است:

امید من فکر کنم امتحان کردم و چیزی که شما میگی ندیدم

منم اینو می گفتم @Soul

ویرایش شده توسط Dignity

Sprint.png

لینک به دیدگاه

من این باگو از کسی شنیدم مطمئن نبودم طرف گفت بزار یا هست یا نیس که اینطور که بوش میاد نیست

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

من این باگو از کسی شنیدم مطمئن نبودم طرف گفت بزار یا هست یا نیس که اینطور که بوش میاد نیست

این باگ فکر کنم مال 9-8ماه پیش بود که گفته شد و فیکس شد.

باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم?️‍♂️

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

OmidGH.png

نمیشه من خودم وانتد داشتم نشد

ضمنا اون زمانی اتفاق می افته بعنوان مثال Civilan attack کنی حالا یا Cop یا call 110 قبل اینکه بزنه شما Sleep کنی تو حالت Sleep وانتد میگیری! 

قبلا امتحان کردم این مورد رو صورت گرفته واسه خودم!

Omid.png

King Of The North

Be Hold The King, The Kings of king

Diamond Family 

Omid.png

لینک به دیدگاه

?

- 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 -

Kentish.png

Metatron.png

Monty.png

- 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 -

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...