DeadStroke ارسال شده در February 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2021 (ویرایش شده) سلام من از برنامه Womic استفاده میکنم.الان مشکلی که هستش اینه که،صدام پخش میشه فقط داخل بازی صدام پخش نمیشه.کسانی که از برنامه Womic استفاده میکنند راهنمایی کنن مشکل بعدی اینه که آیکون میکروفون میاد داخل بازی F2میگیرم صدا پخش نمیشه نویز ها حرکت نمیکنن @Ali @Shxyan @Mamadkh10 مشکل صدا حل شد بسته شود ویرایش شده February 22, 2021 توسط DeadStroke نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در February 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 سلام درایور کارت صدا رو نصب کن. شرمنده یادم رفت تو تاپیکی که درست کردم جوابتو بدم @DeadStroke نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeadStroke ارسال شده در February 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 سلام @Shxyan مشکل حل شد.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۵ در 13:07، DeadStroke گفته است: سلام @Shxyan مشکل حل شد.تشکر 1 نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.