رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

اخبار این هفته آرساکیا

N0B0DY

ارسال‌های توصیه شده

TheVil.png

با سلام و درود خدمت پلیر های آرساکیا

امروز با یک سری خبر ها در طول هفته در خدمت شما هستیم ...

خبر ها رو با فکشن FBI شروع میکنیم 

امروز در حال گردش در شهر LV بودم که با 2 نفر مجرم تحت تعقیب مواجه شدم و در کسری از ثانیه هجوم این فکشن رو شاهد بودم ک لشکری ریختن سرشون اونها هم پریدن توی آب ولی افسوس ک هردو ب سرعت وانتد کیل شدن ?

انقد سریع و رگباری کشتن ک اصلا نشد از اون صحنه عکس بگیرم ولی از بعدش عکس دارم قبول کنید خودتون :D

gallery56.jpg

یک مجرم دیگه هم عقب ماشین نشسته بود و Cuff شده بود . نظاره گر کشته شدن بقیه و ب این فکر میکرد ک خوب شد من وانتد کیل نشدم کی حوصله جیل داره 

gallery57.jpg

**************************************************************************************************************************************

نبودن تاکسی مشکل همیشگی آرساکیا !

ساعت 16.30 دقیقه بعد از میتینگ فکشن به علت باطل شدن گواهی نامه رانندگی درخواست تاکسی دادم ک پس از پذیرش سرویس توسط اعضای این فکشن درخواست کنسل شد احتمالا به علت دور بودن HQ فکشن و بد مسیر بودن . البته همه پلیر ها به این فکشن حق میدن چون واقعا مسیر طولانی و خسته کنندست

با این حال طبق معمول زحمت ما به دست فکشن مدیک افتاد ! :D 

من چون خودم قبلا مدیک بودم و دیده بودم سرویس مدیک به علت نیومدن تاکسی میزنن از این حرکت استفاده کردم ولی شانس ما نفر اول ک اومد زیاد با مرام نبود ولی نفر بعد مارو ب مقصد رسوند XD 

gallery51.jpg

وقتی دید عکس میگیرم روشو برگردوند و خواستار ناشناس باقی موندن شد ولی ما تلاش این فکشن زحمت کش رو قدردانی میکنیم و توی عکس بعدی لو میدیمش :D

gallery54.jpg

پ.ن : تمام اعضای فکشن مدیک و تاکسی زحمت کش و با مرامن کسی ب دل نگیره

gallery62.jpg

ایشون هم یکی از قدیمی ترین اعضای مدیک هستن که من هنوز توی سرور نبودم رنک +3 بودن و هنوزم توی این فکشن دارن زحمت میکشن

طی صحبتی ک با ایشون داشتیم گفتن تا لیدری نگیریم آروم نمیگیگیریم  ?

**************************************************************************************************************************************

بی مکانی پلیر ها سر به فلک کشیده !

طی تماس یکی از پلیر ها مطلع شدم ک بی مکانی بیداد میکنه

gallery58.jpg

همانطور که میبینید 10 نفر همزمان روی یک قایق Speeder دارن ماهی میگیرن ! یک لحظه رفتم روی قایق انقد باگ بود به غلط کردن افتادم 

gallery59.jpg

همچنین این عکس دارای 2 نکته است 

اول اینکه هیچکس ماسک نزده و کرونا رو اصلا جدی نمیگیره کسی ! 

و دوم اینکه همیشه توی این مکان عده ای مزاحم بقیه پلیر ها شده و نمیذارن با خیال راحت ماهی بگیرن 

از پلیس خواهشمندیم ارازل و اوباش رو از سطح شهر جمع کنه 

فردی مرموز در سرور 

ایشون رو چند بار دیدم همیشه با یک کوله روی پشتش اینور و اونور میره و زیاد هم صحبت نمیکنه ادم مرموزیه کلا فک کنم مواد فروشه اینجوری تیپ زده لو نره .

gallery60.jpg

پ.ن:جنسیت این فرد هنوز معلوم نیست و نصف پلیر هایی ک ایدی دختر دارن پسرن.از داداچیای عزیز خواهشمندیم ایشون رو Find نکنین و با وعده ماشین و این حرفها مخش رو نزنید 

و بخش پایانی خبر ها 

GetGift هنوز هم ماهی میده !

اوایل ک ب این سرور اومده بودم اینجا یک کوه یخی بود که این مکان به GetGift معروف بود و همه ی پلیر ها اینجا ماهی گیری میکردن چون خیلی خوب ماهی میداد

طبق برسی های من این مکان هنوز هم خوب ماهی میده و فعاله فعلا مزاحمی هم نیست و یک قایق Tropic هم پارکه 

gallery63.jpg

اینم یک عکس از دلفینی که زیر قایق داشت میچرخید :D

gallery64.jpg

نمای شهر زیبای SF از روی قایق

gallery65.jpg

همچنین متوجه شدیم که بیز نزدیک به این مکان متعلق به QueenOfPain (که در اول خبر ها از ایشون یاد کردیم) هست و ورودی 50$ توی این شهر کم بازدید گذاشته 

gallery66.jpg

... امیدوارم از اخبار این هفته لذت برده باشید ...

ویرایش شده توسط N0B0DY

کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ...

N0B0DY.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در ۱۳۹۹/۱۲/۱ در 21:19، N0B0DY گفته است:

همانطور که میبینید 10 نفر همزمان روی یک قایق Speeder دارن ماهی میگیرن ! یک لحظه رفتم روی قایق انقد باگ بود به غلط کردن افتادم 

حاجی حالا جاهای بدشو ندیدی.

منم هستم یه @RIPMOHAMMAD میزدی?

Avalanche.png

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است:

حاجی حالا جاهای بدشو ندیدی.

منم هستم یه @RIPMOHAMMAD میزدی?

دیدم حاجی من خودم رنج کشیده ام :D

کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ...

N0B0DY.png

لینک به دیدگاه

gallery62.jpg

ایشون هم یکی از قدیمی ترین اعضای مدیک هستن که من هنوز توی سرور نبودم رنک +3 بودن و هنوزم توی این فکشن دارن زحمت میکشن

طی صحبتی ک با ایشون داشتیم گفتن تا لیدری نگیریم آروم نمیگیگیریم 

@scorpro1234 ?

TheVil.png

با سلام و درود خدمت پلیر های آرساکیا

امروز با یک سری خبر ها در طول هفته در خدمت شما هستیم ...

خبر ها رو با فکشن FBI شروع میکنیم 

امروز در حال گردش در شهر LV بودم که با 2 نفر مجرم تحت تعقیب مواجه شدم و در کسری از ثانیه هجوم این فکشن رو شاهد بودم ک لشکری ریختن سرشون اونها هم پریدن توی آب ولی افسوس ک هردو ب سرعت وانتد کیل شدن ?

انقد سریع و رگباری کشتن ک اصلا نشد از اون صحنه عکس بگیرم ولی از بعدش عکس دارم قبول کنید خودتون :D

gallery56.jpg

یک مجرم دیگه هم عقب ماشین نشسته بود و Cuff شده بود . نظاره گر کشته شدن بقیه و ب این فکر میکرد ک خوب شد من وانتد کیل نشدم کی حوصله جیل داره 

gallery57.jpg

نبودن تاکسی مشکل همیشگی آرساکیا !

ساعت 16.30 دقیقه بعد از میتینگ فکشن به علت باطل شدن گواهی نامه رانندگی درخواست تاکسی دادم ک پس از پذیرش سرویس توسط اعضای این فکشن درخواست کنسل شد احتمالا به علت دور بودن HQ فکشن و بد مسیر بودن . البته همه پلیر ها به این فکشن حق میدن چون واقعا مسیر طولانی و خسته کنندست

با این حال طبق معمول زحمت ما به دست فکشن مدیک افتاد ! :D 

من چون خودم قبلا مدیک بودم و دیده بودم سرویس مدیک به علت نیومدن تاکسی میزنن از این حرکت استفاده کردم ولی شانس ما نفر اول ک اومد زیاد با مرام نبود ولی نفر بعد مارو ب مقصد رسوند XD 

gallery51.jpg

وقتی دید عکس میگیرم روشو برگردوند و خواستار ناشناس باقی موندن شد ولی ما تلاش این فکشن زحمت کش رو قدردانی میکنیم و توی عکس بعدی لو میدیمش :D

gallery54.jpg

پ.ن : تمام اعضای فکشن مدیک و تاکسی زحمت کش و با مرامن کسی ب دل نگیره

gallery62.jpg

طی صحبتی ک با ایشون داشتیم گفتن تا لیدری نگیریم آروم نمیگیگیریم  ?

بی مکانی پلیر ها سر به فلک کشیده !

طی تماس یکی از پلیر ها مطلع شدم ک بی مکانی بیداد میکنه

gallery58.jpg

gallery59.jpg

و دوم اینکه همیشه توی این مکان عده ای مزاحم بقیه پلیر ها شده و نمیذارن با خیال راحت ماهی بگیرن 

از پلیس خواهشمندیم ارازل و اوباش رو از سطح شهر جمع کنه 

فردی مرموز در سرور 

ایشون رو چند بار دیدم همیشه با یک کوله روی پشتش اینور و اونور میره و زیاد هم صحبت نمیکنه ادم مرموزیه کلا فک کنم مواد فروشه اینجوری تیپ زده لو نره .

gallery60.jpg

پ.ن:جنسیت این فرد هنوز معلوم نیست و نصف پلیر هایی ک ایدی دختر دارن پسرن.از داداچیای عزیز خواهشمندیم ایشون رو Find نکنین و با وعده ماشین و این حرفها مخش رو نزنید 

و بخش پایانی خبر ها 

GetGift هنوز هم ماهی میده !

اوایل ک ب این سرور اومده بودم اینجا یک کوه یخی بود که این مکان به GetGift معروف بود و همه ی پلیر ها اینجا ماهی گیری میکردن چون خیلی خوب ماهی میداد

طبق برسی های من این مکان هنوز هم خوب ماهی میده و فعاله فعلا مزاحمی هم نیست و یک قایق Tropic هم پارکه 

gallery63.jpg

اینم یک عکس از دلفینی که زیر قایق داشت میچرخید :D

gallery64.jpg

نمای شهر زیبای SF از روی قایق

gallery65.jpg

همچنین متوجه شدیم که بیز نزدیک به این مکان متعلق به QueenOfPain (که در اول خبر ها از ایشون یاد کردیم) هست و ورودی 50$ توی این شهر کم بازدید گذاشته 

gallery66.jpg

... امیدوارم از اخبار این هفته لذت برده باشید ...

خوب بود??

لینک به دیدگاه

well done 

میگن داغه بازار خیلیا

شروع ما پایان خیلیاس 

این خیلی تلخه واسه خیلیا 

لینک به دیدگاه

قشنگ بود عالیه 

𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

MaSiH.png

AtlaS.png

.................................................................. 

Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

مثل همیشه عالی??

شب فراق نداند که تا سحر چند است
مگر کسی که به زندان عشق در بند است

لینک به دیدگاه

gallery59.jpg

اقا تورو خدا ماشسکس بزنید که تو چهارشنبه سوری فرداش به باد فنا مریم چون اصلا حوصله گرفتن کرونا رو ندارم تو جی تی ای ??

__<انسان ها زمان مرگشون میفهمن که چه ادمی بودن>__

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

??عالی

6Sixty Nine9

تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }}
MILADemon.png

بچهای‎‌کار - تردمیل - شب‌که‌میشه - BBC و ...

b58516_24n15128-88771092-5CEE-4F7E-887A-

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...