iLOVEU ارسال شده در February 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2021 این سریال در ژانر علمی تخیلی،ترسناک هست.اولین فصل این سریال در سال 2011 ساخته شد که با نظرات بدی روبرو نشده.داستان این سریال درباره یک پسری به نام استفان هست که داره سعی میکنه بازی را بسازه.او مادر خود را در کودکی از دست داده که او خود را مقصر از مرگ مادرشه.... توصیه میکنم این سریال جذابو نگاه کنین دیگه داستانو اسپویل نمیدم. ممنون از شما❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2345DANIAL ارسال شده در February 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2021 در 4 ساعت قبل، samix1399 گفته است: این سریال در ژانر علمی تخیلی،ترسناک هست.اولین فصل این سریال در سال 2011 ساخته شد که با نظرات بدی روبرو نشده.داستان این سریال درباره یک پسری به نام استفان هست که داره سعی میکنه بازی را بسازه.او مادر خود را در کودکی از دست داده که او خود را مقصر از مرگ مادرشه.... توصیه میکنم این سریال جذابو نگاه کنین دیگه داستانو اسپویل نمیدم. ممنون از شما❤ آره خیلی سریال قشنگیه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial5854 ارسال شده در February 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2021 در 4 ساعت قبل، samix1399 گفته است: این سریال در ژانر علمی تخیلی،ترسناک هست.اولین فصل این سریال در سال 2011 ساخته شد که با نظرات بدی روبرو نشده.داستان این سریال درباره یک پسری به نام استفان هست که داره سعی میکنه بازی را بسازه.او مادر خود را در کودکی از دست داده که او خود را مقصر از مرگ مادرشه.... توصیه میکنم این سریال جذابو نگاه کنین دیگه داستانو اسپویل نمیدم. ممنون از شما❤ آره خیلی جذابه ممنون از تو دوست عزیز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.