Tom ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 با سلام من چطوری با Rakdroid برم سرور؟ 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Brutalest ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ در 08:00، WoIF گفته است: با سلام من چطوری با Rakdroid برم سرور؟ سلام وارد برنامه که میشی روی My IP کلیک کن و ای پی سرور رو وارد کن بعد روی Ok کلیک کن توی قسمت Username اسم اکانت رو وارد کن قسمت Password رمز اکانت رو بزن و بعد هم روی Connect کلیک کن و تامام... ( البته الان لانچر برای کسایی که توی فکشن هستن اجباری شده و اگه تو فکشن هستی نمیتونی با RakDroid وارد بشی) بدرود. ویرایش شده February 21, 2021 توسط korider Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Slap ارسال شده در July 13 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 3 ساعت قبل، KeLSieR گفته است: برا من ارور میده میگه آیپی اشتباه هست چیکار کنم گذاشتم my ip و آیپی رو وارد کردم مشکل چیه از ورژن ، نسخه Rackdorid هست؟ نسخه چنده!؟ دوستان من همه چی رو اوکی میکنم و میزنم کانکت مینویسه. IP اشتباه وارد شده است، ذخیره ها تغییر نکرده اند. از: 185.112.33.99 در پورت 7777 استفاده کنید We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 SuSpEcT ارسال شده در February 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2021 سلام داش گل قرار نیس هرچی میشه بیای تاپیک بزنی نت سرچ کن => How To Work With RakDroid یا Download RakDroid که اکثر جایی که برای دانلود میزارن نوشته شده. شو خوش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 SenioR ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۳ در 18:05، LeoNarD گفته است: نه یه گزینه هست بجوز این ها که نوع بازی رو نشون میده زده SampR1 هم چین چیزی بود خب جناب یه اسکرین شات بده بفهمیم در مورد چی داری صحبت میکنی - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 HamedBhn ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 IP عددی ارساکیا؟ و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Neikso ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 هنوزم کار میکنه مگه rakdroid ? ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 KeLSieR ارسال شده در July 13 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 برا من ارور میده میگه آیپی اشتباه هست چیکار کنم گذاشتم my ip و آیپی رو وارد کردم مشکل چیه از ورژن ، نسخه Rackdorid هست؟ در ۱۳۹۹/۱۲/۳ در 18:11، Brutalest گفته است: نسخه ای که من دارم همچین چیزی نداره... از این گزینه ی SampR1 اطلاعی ندارم! با عرض پوزش. نسخه چنده!؟ دوستان من همه چی رو اوکی میکنم و میزنم کانکت مینویسه. IP اشتباه وارد شده است، ذخیره ها تغییر نکرده اند. 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 KeLSieR ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 4 ساعت قبل، Slap گفته است: از: 185.112.33.99 در پورت 7777 استفاده کنید دادا چطور پورت رو وارد کنم!؟ 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Slap ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 هم اکنون، KeLSieR گفته است: دادا چطور پورت رو وارد کنم!؟ 185.112.33.99:7777 به این صورت ایپی رو بنویسید احتمالا خود نرم افزار پشتیبانی کند We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 KeLSieR ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 کسی استفاده میکنه کدوم نسخه خوبه؟ 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 Tom ارسال شده در February 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 در ۱ ساعت قبل، korider گفته است: سلام وارد برنامه که میشی روی My IP کلیک کن و ای پی سرور رو وارد کن بعد روی Ok کلیک کن توی قسمت Username اسم اکانت رو وارد کن قسمت Password رمز اکانت رو بزن و بعد هم روی Connect کلیک کن و تامام... ( البته الان لانچر برای کسایی که توی فکشن هستن اجباری شده و اگه تو فکشن هستی نمیتونی با RakDroid وارد بشی) بدرود. نه یه گزینه هست بجوز این ها که نوع بازی رو نشون میده زده SampR1 هم چین چیزی بود 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 Brutalest ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در 21 ساعت قبل، GalacticBoy گفته است: باید عوضش کنی بزاری My ip این رو بزن بعد این بعدش ایپی عددی بازی رو بزن دقیقا من هم همینو میگم ولی ایشون از گزینه ای به نام " Samp R1 "صحبت میکنن که همچین چیزی من مشاهده نمیکنم. Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-2 Brutalest ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 در 9 دقیقه قبل، WoIF گفته است: نه یه گزینه هست بجوز این ها که نوع بازی رو نشون میده زده SampR1 هم چین چیزی بود نسخه ای که من دارم همچین چیزی نداره... از این گزینه ی SampR1 اطلاعی ندارم! با عرض پوزش. Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
Tom
با سلام من چطوری با Rakdroid برم سرور؟
𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده