View ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 دوتا خیار گوجه دعوا میکنن گوجه به خیاره میگه حیف که سیدی وگرته میزنمت خیاره هم میگه من که تورو نزدم قرمز شدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 (ویرایش شده) بسه دیگه ساییدی مطالب طنزُ ر\دین توش پر سُسِ شر ویرایش شده February 14, 2021 توسط PatrooN نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۶ در 08:43، Arshiya65 گفته است: دوتا خیار گوجه دعوا میکنن گوجه به خیاره میگه حیف که سیدی وگرته میزنمت خیاره هم میگه من که تورو نزدم قرمز شدی باشهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 لطفاً مطالب طنز تری پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MajNouN ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل عالی موفق باشید نقل قول 𝙇𝙞𝙛𝙚 𝙄𝙨 𝘽𝙚𝙩𝙩𝙚𝙧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cousin ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل الان باید بخندیم؟ -فکر کنم زوده هنوز جکو نگفته!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.