AliAgent ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: نیاز نیست - توضیح کامل باگ: دقیق نمیدونم چی شد، اما بازی و لانچر رو بستم و دوباره باز کردم که بعد از وارد شدن به بازی یک وانتد داشتم اما وانتد تایم جایی مشخص نبود، چند دقیقه بعد داشتم اس ام اس هارو چک میکردم که صبح 2 گیفت کارد خریده بودم و اس ام اس اون دوتارو چک کردم، اولی اوکی بود ولی در اس ام اس دومی زمان باقی مانده از وانتدم نوشته شده بود. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): کلیک - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): هنوز نمیدونم ویرایش شده February 11, 2021 توسط AliAgent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 (ویرایش شده) کلا این wanted time باگ داره یک بار من در وسط راب وانتد داشتم و زمان wanted رفته بود جایه مقدار پول جمع شده از بانک. ویرایش شده February 11, 2021 توسط Dignity لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در February 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 این جا به جایی های محتوی زیاد شده، یکی دیگه هم تاپیکشو ساختم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 اصلا وانتد تایم منو نمیزنه واس همین گیرم بگین کجا میزنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 این باگ به دلیل Lag بودن اتفاق میوفتد و باگ سمپ می باشد. این باگ با نسخه جدید سروری که خودمان در حال ساختن آن هستیم برطرف خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده