HardiN ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 تو پارک دانشجو نشسته بودم به شلوارم آدامس چسبیده بود، داشتم پشت شلوارمو تمیز میکردم یهو یه پیرمرده اومد گفت انقد دلبری نکن لامصب قیمتو بگو 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 واقعا احساس می کنم پوچم... نابودم کردی 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در February 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در ۱ ساعت قبل، Casar گفته است: واقعا احساس می کنم پوچم... نابودم کردی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 (ویرایش شده) عجب یک استاد گفته: ?Why are you gay ویرایش شده February 8, 2021 توسط Dignity نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در February 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ در 20:30، Dignity گفته است: عجب یک استاد گفته: ?Why are you gay Because is not a girl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ در 20:30، Dignity گفته است: عجب یک استاد گفته: ?Why are you gay with love نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ در 17:13، HardiN گفته است: تو پارک دانشجو نشسته بودم به شلوارم آدامس چسبیده بود، داشتم پشت شلوارمو تمیز میکردم یهو یه پیرمرده اومد گفت انقد دلبری نکن لامصب قیمتو بگو you are gay :I نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در February 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 در 12 دقیقه قبل، Casar گفته است: with love در 5 دقیقه قبل، KinGWesT گفته است: you are gay :I نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2021 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tina1313 ارسال شده در June 22 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22 سم نقل قول Life For Rose لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در June 22 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22 نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در June 22 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22 یه پارک دانشجو هم تو سرور داریم به اسم Richman نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در June 22 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22 عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در June 22 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22 پیرمرد مهربان نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.