EnZi ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 (ویرایش شده) سلام و درود! خب بچه ها اومدیم یکم بخندیم، امیدوارم حتی تونسته باشم یکم شما رو بخندونم همین کافیه! ______________________________________ میدونستین یه سیب زمینی موقعه مرگش به رفیقاش چی گفت؟بچه ها اگه من مردم خلالم کنید! _______________________________________ بچه ها گردنم درد میکنه میدونین چرا؟ چون هرکی گوزید انداخت گردن من! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ خب اینم از جوک ها حالا اگه تونستم کمی شمارو بخندونم واسم کافیه، نظر هم بزارین! درود! ویرایش شده February 6, 2021 توسط EnZi . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 +1 گلابی طلایی نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در February 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 در ۱ ساعت قبل، OmidGH گفته است: +1 گلابی طلایی حله فقط خرابش رو نندازی به ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luckiferkh ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در 19 ساعت قبل، EnZi گفته است: سلام و درود! خب بچه ها اومدیم یکم بخندیم، امیدوارم حتی تونسته باشم یکم شما رو بخندونم همین کافیه! ______________________________________ میدونستین یه سیب زمینی موقعه مرگش به رفیقاش چی گفت؟بچه ها اگه من مردم خلالم کنید! _______________________________________ بچه ها گردنم درد میکنه میدونین چرا؟ چون هرکی گوزید انداخت گردن من! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ خب اینم از جوک ها حالا اگه تونستم کمی شمارو بخندونم واسم کافیه، نظر هم بزارین! درود! عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ در 15:42، EnZi گفته است: سلام و درود! خب بچه ها اومدیم یکم بخندیم، امیدوارم حتی تونسته باشم یکم شما رو بخندونم همین کافیه! ______________________________________ میدونستین یه سیب زمینی موقعه مرگش به رفیقاش چی گفت؟بچه ها اگه من مردم خلالم کنید! _______________________________________ بچه ها گردنم درد میکنه میدونین چرا؟ چون هرکی گوزید انداخت گردن من! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ خب اینم از جوک ها حالا اگه تونستم کمی شمارو بخندونم واسم کافیه، نظر هم بزارین! درود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ در 15:42، EnZi گفته است: سلام و درود! خب بچه ها اومدیم یکم بخندیم، امیدوارم حتی تونسته باشم یکم شما رو بخندونم همین کافیه! ______________________________________ میدونستین یه سیب زمینی موقعه مرگش به رفیقاش چی گفت؟بچه ها اگه من مردم خلالم کنید! _______________________________________ بچه ها گردنم درد میکنه میدونین چرا؟ چون هرکی گوزید انداخت گردن من! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ خب اینم از جوک ها حالا اگه تونستم کمی شمارو بخندونم واسم کافیه، نظر هم بزارین! درود! KHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKH KHKH KHKHKHKHKHKH ویرایش شده February 8, 2021 توسط WonderGuY نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در February 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 1 ساعت قبل، WonderGuY گفته است: KHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKHKH KHKH KHKHKHKHKHKH ❤❤ در 23 ساعت قبل، HardiN گفته است: در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ در 10:40، Luckiferkh گفته است: عالی ?❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در February 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 21 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: به به شایان جونز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 GOD LIKE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در February 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 1 ساعت قبل، Dignity گفته است: GOD LIKE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ در 15:42، EnZi گفته است: سلام و درود! خب بچه ها اومدیم یکم بخندیم، امیدوارم حتی تونسته باشم یکم شما رو بخندونم همین کافیه! ______________________________________ میدونستین یه سیب زمینی موقعه مرگش به رفیقاش چی گفت؟بچه ها اگه من مردم خلالم کنید! _______________________________________ بچه ها گردنم درد میکنه میدونین چرا؟ چون هرکی گوزید انداخت گردن من! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ خب اینم از جوک ها حالا اگه تونستم کمی شمارو بخندونم واسم کافیه، نظر هم بزارین! درود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dyr ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ در 15:42، EnZi گفته است: میدونستین یه سیب زمینی موقعه مرگش به رفیقاش چی گفت؟بچه ها اگه من مردم خلالم کنید! نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkFlame ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 نقل قول Don"t Worry what people say We know the Truth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۵ در 21:55، Hsnrae2048 گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 @EnZi با اولیه خندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در May 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در 39 دقیقه قبل، Mahi گفته است: @EnZi با اولیه خندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در May 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ در 15:42، EnZi گفته است: سلام و درود! خب بچه ها اومدیم یکم بخندیم، امیدوارم حتی تونسته باشم یکم شما رو بخندونم همین کافیه! ______________________________________ میدونستین یه سیب زمینی موقعه مرگش به رفیقاش چی گفت؟بچه ها اگه من مردم خلالم کنید! _______________________________________ بچه ها گردنم درد میکنه میدونین چرا؟ چون هرکی گوزید انداخت گردن من! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ خب اینم از جوک ها حالا اگه تونستم کمی شمارو بخندونم واسم کافیه، نظر هم بزارین! درود! بوی بد میاد کار توعه باز فک کنم نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2021 صحیح نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mex ارسال شده در May 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 AbSeiL/ 4 EveR نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.