milad2000 ارسال شده در February 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 سلام خسته نباشید من هرموقع لانچر میبندم دوباره میخام وارد شم میگه لطفا سمپ را نصب کنید سمپ رو نصب میکنم دیگه میگه لطفا بازی را از اول نصب کنید سمپ رو هم از همونجایی که گفته نصب کردم انتی ویروس هم ندارم لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 باسلام. بازی را از اول در ag5.ir به طور کامل دوباره نصب کنید. + از خاموش بودن آنتی ویروس خود ویندوز(Windows Defender) نیز اطمینان حاصل فرمایید. امیدوارم مشکلتون حل بشه. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
milad2000 ارسال شده در February 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۷ در 21:53، Erfandf گفته است: باسلام. بازی را از اول در ag5.ir به طور کامل دوباره نصب کنید. + از خاموش بودن آنتی ویروس خود ویندوز(Windows Defender) نیز اطمینان حاصل فرمایید. امیدوارم مشکلتون حل بشه. دوس عزیز من فایلو دان زدم 400 مگ هم هست اسمش agsal installer درست دان زدم ؟ اگه درسته چطوری باید نصبش کنم لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 در 13 ساعت قبل، milad2000 گفته است: agsal installer درست دان زدم ؟ اگه درسته چطوری باید نصبش کنم بله درسته. برای نصب روی فایل کلیک کن ، بعد زبان مورد نظر را انتخاب ، بعد پذیرفتن قوانین (که چیزی نیست یک تیک هست) ، انتخاب مسیری که میخواهید بازی در آنجا نصب بشه ، و بعد Next و دیگه نصب میشه. آیکون AGSA روی دسکتاپ ظاهر میشود و میتوانید پلی را بزنید ولی اگه نبود به خود مسیر مورد نظری که نصبش کردید بروید و بازی کنید. آنتی ویروس لطفا قبل از انجام کار غیرفعال باشد. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در February 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 در صورتی که بازی شما سالم است و از سمت ما دانلود کردید و پس از باز کردن بازی و بستن آن به این خطا بر می خورید به احتمال قوی کامپیوتر شما حاوی ویروسی می باشد که فایل های اجرایی شما را تغییر می دهد و چون لانچر فایل های بازی شما را تأیید می کند تا تغییر نکرده باشند و نسخه اصل باشند با این خطا مواجه می شوید. لطفلً ویندوز خود را در حالت Safe-mode بوت کنید، سپس در cmd ویندوز از دستور زیر استفاده کنید: sfc /scannow و صبر کنید تا اسکن تکمیل شود. بعد از تکمیل اسکن کامپیوتر خود را ریستارت کرده و آنتی ویروس Kaspersky را نصب کرده (لازم به کرک نیست، می توانید از نسخه Trial 30 روزه استفاده کنید) و یکبار full scan انجام دهید. در صورتی که قبلاً نسخه Trial این آنتی ویروس ها را استفاده کردید از یک آنتی ویروس رایگان خوب استفاده کنید. (در گوگل بگردید، ترجیحاً انگلیسی سرچ کنید) سپس کامپیوتر خود را ریستارت کرده و در صورت تمایل آنتی ویروس را پاک کنید (در صورتی که شما هر برنامه ای را باز نکنید و فقط برنامه هایی که باز می کنید از جای معتبر باشد هیچ نیازی به آنتی ویروس ندارید) و یک بار از اول بازی، سمپ و لانچر را نصب کنید (یا اگر از ag5.ir دانلود کرده اید یک بار فایل installer را باز کنید و از اول نصب کنید) و لذت ببرید. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 @milad2000 آیا مشکلتان حل شد؟ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 24, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 به دلیل پاسخ ندادن بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده