رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

تشخیص داده شدن فایل Launcher.exe بعنوان فایل مخرب

BiHan

ارسال‌های توصیه شده

با سلام،

من دیشب متوجه این موضوع شدم و از Windows 10 استفاده می کنم. روز های قبل این مشکل وجود نداشت و جدیدا به وجود آمده. اگر امکانش هست توضیحاتی در این زمینه ارائه کنید. "این تاپیک به قصد تخریب ایجاد نشده است"

auhd_bandicam_2021-02-04_19-37-30-119.jp

skin3.png

لینک به دیدگاه

اره برای منم اومده سپهر جان 

ملی گفتن که با ویندوز دیفندر شما یه کویک اسکن بزن بعد اخرین گزینه پایینشو بزن allow هست یا Gharantine حل میشه من این topic رو زدم بعد گفتن حذفش کنن

ویرایش شده توسط djamer

King Of The North

Be Hold The King, The Kings of king

Diamond Family 

Omid.png

لینک به دیدگاه
در 10 دقیقه قبل، BiHan گفته است:

بله من احتمالا منظورمو اشتباه رسوندم در پست اول، منظورم این هست که چرا چنین چیزی تشخیص داده شده است (Trojan)؟ در حالی که قبلا چنین چیزی وجود نداشت، حداقل برای من.

فکر کنم به خاطر دسترسی که بهش داده میشه به این شکل در میاد

دسترسی به حذف فایل داره

اگر شما Celo نصب کنید لانچر خطا میده و میگه دوباره لانچر را نصب کنید

و زمانی که دوباره نصب کنید فایل Celo رو حذف میکنه

ممکن هست دلیلش این باشه

لینک به دیدگاه
در 48 دقیقه قبل، BiHan گفته است:

بله من احتمالا منظورمو اشتباه رسوندم در پست اول، منظورم این هست که چرا چنین چیزی تشخیص داده شده است (Trojan)؟ در حالی که قبلا چنین چیزی وجود نداشت، حداقل برای من.

برای منم همینه

@Ali @Meli @RealSlimShady

توضیحی نمیدید راجبش؟

آنتی ویروس خود ویندوز الکی چیزیو نمیگه ویروسه که حتما یک مشکلی داره لطفا توضیح بدید

Emy.png

CalvertBoy.png

لینک به دیدگاه

مال خیلیا دیروز و پریروز این اتفاق افتاد، حتی مال خود منم دیروز پاک شد که انتی ویروسا خاموش کردم درست شد ولی نمیدونم چرا بعد کلی وقتاز دیروز دیگه تشخیص میده و لانچرا پاک میکنه.

لینک به دیدگاه
  • مؤسس

نسخه فارسی: https://fa.wikipedia.org/wiki/نرم‌افزار_ضدویروس#مشکلات_ناشی_از_مثبت_کاذب

نسخه انگلیسی: https://en.wikipedia.org/wiki/Antivirus_software#Problems_caused_by_false_positives

زمانی که شما تصمیم به استفاده از یک نرم افزار می کنید باید قبل از هر چیزی به منبع انتشار نرم افزار توجه داشته باشید، آرساکیا گیم به صورت قانونی فعالیت می کند و در ستاد ها و نهاد های مختلف قانونی ثبت و تأیید شده است و هویت مؤسس برای قانون احراز شده است.

از آنجایی که لانچر نرم افزاری است که Process بازی را با استفاده از تکنیک های Memory hacking, code injection & hooking روند بازی را تغییر می دهد در برخی از آنتی ویروس ها باعث ایجاد False positive می شود و آنتی ویروس احتمال قوی می دهد که این فایل ناشناس از منبع ناشناس ویروس می باشد. راه حل این مشکل این است که ما Code Sign از مایکروسافت بخریم و توسط آنها تأیید شویم که نه تنها هزینه سنگین سالانه دارد بلکه به دلیل تحریم ها در این زمینه مشکلات داریم.

ما معمولاً بعد از آپدیت های لانچر با این مشکل بر می خوریم که پس از Whitelist کردن افراد آنتی ویروس به فایل اعتماد می کند.

ویرایش:

طی تماسی که با مایکروسافت داشتیم مشکل را از طرفشان حل کردند، آنتی ویروس خود را بروزرسانی کنید (از طریق Windows Update) و در صورتی که هنوز مشکل برطرف نشده است مراحل گفته شده توسط تیم مایکروسافت را انجام دهید:

q53giK.png

• دوست دارم که 1
  • مرسی 2

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...