N0B0DY ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 با سلام با یک خبر شوک انگیر در خدمت شما هستیم همانطور که میدونید الودگی هوا گریبان گیر همه انسانهاست ولی اینک وارد دوره ی جدیدی شدیم که هوای الوده هم به ثروتمندان کاری ندارد شما را به دیدن عکس های گرفته شده دعوت میکنم همانطور که مشاهده میکنید برج های شهر تقریبا در دود محو شده اند که یکی از دلایل ان هم زیاد شدن خودرو های odometer بالا است که اکثر انها متعلق به ساکنین Richman هستند. و در این تصویر مشاهده میکنید که هوا بسیار عالی و شفاف است و طبیعت روی خود را به ثروتمندان نشان میدهد در پایان به قشر های کم در امد پیشنهاد میکنم هرچه زودتر پولدار شوید وگرنه دوران زندگی فقرا به سر رسیده ... 1 نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 1 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPablo ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 اگه متنش بیشتر بود جالب تر میشد 1 1 نقل قول گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 اتفاقا پول دارا odometer پایین تری داران اونایی که پول ندارن odometer بالایی دارن در مواردی odometer 500K هم مشاهده شده نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ در 10:07، NiYAZ گفته است: اتفاقا پول دارا odometer پایین تری داران اونایی که پول ندارن odometer بالایی دارن در مواردی odometer 500K هم مشاهده شده اتفاقا odometer بالا olde و اونم ماله پولداراس odometer 500k اصلا بعید میدونم باشه توی سرور! 50K بوده حتما نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ در 10:07، NiYAZ گفته است: اتفاقا پول دارا odometer پایین تری داران اونایی که پول ندارن odometer بالایی دارن در مواردی odometer 500K هم مشاهده شده من 1 میلم دارم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۷ در 18:42، RIPMOHAMMAD گفته است: من 1 میلم دارم اودو 1 میل ؟!!!!!!! نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 9 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: اودو 1 میل ؟!!!!!!! خودت که میدونی الکی گفتم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 3 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: خودت که میدونی الکی گفتم نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 جالب بود Good نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ در 16:53، N0B0DY گفته است: با سلام با یک خبر شوک انگیر در خدمت شما هستیم همانطور که میدونید الودگی هوا گریبان گیر همه انسانهاست ولی اینک وارد دوره ی جدیدی شدیم که هوای الوده هم به ثروتمندان کاری ندارد شما را به دیدن عکس های گرفته شده دعوت میکنم هوا آلوده نیست مود میخواد ویرایش شده March 17, 2021 توسط Rubix نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ در 08:33، Rubix گفته است: هوا آلوده نیست مود میخواد میدونم حاجی اینا همه تخیلات نویسندس نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در April 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2021 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheFake ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 خیلی شوک انگیز بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.