HardiN ارسال شده در February 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 _-_-_--- ---_-_-_ مغز جالبترین عضو بدنه . . . . از زمان تولد تا موقع مرگ کار میکنه به جز سر امتحان خاک تو سرش _-_-_--- ---_-_-_ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در February 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در 5 ساعت قبل، xSepehr گفته است: همدردیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 ماله من یه درجه از ماله شما گنگ بالا تره هع چون ماله من هیچ وقت کار نمیکنه نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در February 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در 22 دقیقه قبل، Casar گفته است: ماله من یه درجه از ماله شما گنگ بالا تره هع چون ماله من هیچ وقت کار نمیکنه خیلیم خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در 2 ساعت قبل، Casar گفته است: ماله من یه درجه از ماله شما گنگ بالا تره هع چون ماله من هیچ وقت کار نمیکنه معلومه نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GHIYAM ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 بخاطر استرسه. سر امتحان استرس نداشته باش قبلش مطالعه کافی کرده باش . قشنگ کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.