Sprint ارسال شده در February 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی یک فرد در یک ماشین پلیس G کند ( ماشین هایی که ادم های عادی نمی توانند F کنند) سپس وقتی به ان فرد MV/ بدی میگه که بعد اگر پیاده شه دوباره ماشین قبلی که سوار بوده رو میگه (دیگه LSPD رو نمیگه) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): اگر پلیس ها همکاری کنن عکس و فیلم تهیه می شود - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): Civilian باشید و در یک ماشین پلیس G کنید و سپس به یک پلیس بگید که MV/ بده می بینید و سپس پیاده شوید و بگید MV/ بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 1 درصد بگو شاید طرف pingsh بالا بوده تونسته برا 1 ثانیه f کنه اینم میتونه باشه King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ در 15:54، djamer گفته است: 1 درصد بگو شاید طرف pingsh بالا بوده تونسته برا 1 ثانیه f کنه اینم میتونه باشه نه باگه گل صبر کن دارم اپلود می کنم فیلمش رو می زارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۳ در 06:37، Dignity گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی یک فرد در یک ماشین پلیس G کند ( ماشین هایی که ادم های عادی نمی توانند F کنند) سپس وقتی به ان فرد MV/ بدی میگه که بعد اگر پیاده شه دوباره ماشین قبلی که سوار بوده رو میگه (دیگه LSPD رو نمیگه) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): اگر پلیس ها همکاری کنن عکس و فیلم تهیه می شود - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): Civilian باشید و در یک ماشین پلیس G کنید و سپس به یک پلیس بگید که MV/ بده می بینید و سپس پیاده شوید و بگید MV/ بده آرساکیا گیم به وقت باگ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 https://up.iranblog.com/uploads/gta-sa-2021-02-02-14-31-30-904.mp4 ببخشید که FPS فیلم پایین هست، اما در این فریم ام معلومه تا وقتی G هستم MV میگه ماشین LSPD را تکان دهید وقتی که پیاده شدم گفت Mountain bike لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 باگ برطرف شد. جوایز داده می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده