Tom ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام من با Spraycan هر چقدر به ادم ها میزنم جونش کم نمیشه @Ali - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ___ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ____ 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 29, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 با سلام. لطفاً فیلم قرار دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در 5 ساعت قبل، TheEvil گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام من با Spraycan هر چقدر به ادم ها میزنم جونش کم نمیشه @Ali - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ___ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ____ اون رو نمیگید که توی فروشگاه لباس که تست اسکین میکنن و ftp میکنن که اسپری تاخیری نداره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در January 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در 1 ساعت قبل، Rubix گفته است: اون رو نمیگید که توی فروشگاه لباس که تست اسکین میکنن و ftp میکنن که اسپری تاخیری نداره؟ نه ماله من اگر هم تو Clothes نباشید هم DM نمیشه 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در January 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در 1 ساعت قبل، Ali گفته است: با سلام. لطفاً فیلم قرار دهید. من کامپیوترم مشکل داره برنامه Bandicam رو نمیتونم نصب کنم 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در January 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2021 در 8 ساعت قبل، TheEvil گفته است: من کامپیوترم مشکل داره برنامه Bandicam رو نمیتونم نصب کنم ویندوز ۱۰ هستید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در January 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2021 در 5 ساعت قبل، Rubix گفته است: ویندوز ۱۰ هستید؟ نه Windows 8 هست 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 در 19 ساعت قبل، LeoNarD گفته است: نه Windows 8 هست از game bar میتونید استفاده کنید؟ Win+G اگه این دو تا رو بزنید باهم شاید براتون گیم بار اومد که میتونید فیلم برداری کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ در 22:56، Rubix گفته است: اون رو نمیگید که توی فروشگاه لباس که تست اسکین میکنن و ftp میکنن که اسپری تاخیری نداره؟ در این مورد بگم که با @RealSlimShady چک کردیم باگ clothes shop رو فیکس شده بود دقیقا یادمه ftp بود و وفتی /ta میزدی دیگه نمیتونستی spray بزنی روش King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 ما نمی توانیم این باگ را Reproduce کنیم، باید حتماً فیلم قرار دهید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده