Rager ارسال شده در January 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 عکس از محیط کاربری: با سلام خدمت مدیریت آرساکیا گیم . من وقتی وارد لانچر میشم میگه : Lotfan bazi ra dobare nasb konidدوباره نصب میکنم برای باره اول وارد گیم میشه بازی هم میکنم مشکلی هم نیست ولی بعد از ری استارت باز این ارور رو میده . انتی ویروس ندارم که به لانچر هم گیر بده . 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 30, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2021 ویندوز خود را در حالت Safe-mode بوت کنید، سپس در cmd ویندوز از دستور زیر استفاده کنید: sfc /scannow و صبر کنید تا اسکن تکمیل شود. بعد از تکمیل اسکن کامپیوتر خود را ریستارت کرده و آنتی ویروس BitDefender یا Kaspersky را نصب کرده (لازم به کرک نیست، می توانید از نسخه Trial 30 روزه استفاده کنید) و یکبار full scan انجام دهید. در صورتی که قبلاً نسخه Trial این آنتی ویروس ها را استفاده کردید از یک آنتی ویروس رایگان خوب استفاده کنید. (در گوگل بگردید، ترجیحاً انگلیسی سرچ کنید) سپس کامپیوتر خود را ریستارت کرده و در صورت تمایل آنتی ویروس را پاک کنید (در صورتی که شما هر برنامه ای را باز نکنید و فقط برنامه هایی که باز می کنید از جای معتبر باشد هیچ نیازی به آنتی ویروس ندارید) و یک بار از اول بازی، سمپ و لانچر را نصب کنید و لذت ببرید. لینک به دیدگاه
hos ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 سلام من وقتی وارد لانچر بازی میشم صحفح بازی سیاه میشه و میزنه 1280 1024 چیکار کونم و با سمپ میرم درست کار میکنه فک میکنم لانچر مشکلی داره لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در February 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ در 17:58، hos گفته است: سلام من وقتی وارد لانچر بازی میشم صحفح بازی سیاه میشه و میزنه 1280 1024 چیکار کونم و با سمپ میرم درست کار میکنه فک میکنم لانچر مشکلی داره سلام، آیا درایور گرافیکی خود را به درستی نصب کردید؟ آیا بروز می باشد؟ یک بار تنظیمات درایور را Reset کنید و دوباره امتحان کنید. اگر مشکل حل نشد لطفاً از ارور عکس بگیرید و بفرستید. همچنین مدل دقیق کارت گرافیکتان و مانیتورتان به همراه نسخه ویندوزتان را برای ما ارسال کنید. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 به دلیل پاسخ ندادن بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده