Katarina ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://s17.picofile.com/file/8422875184/logs.rar.html - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: کرش میشه دیگه - توضیحات کامل مشکل: وقتی میخوام وارد بازی شم کرش میخوره لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 Crash شما مثل اینکه از سمت BASS Library می باشد. لطفاً نسخه ویندوز و نوع CPU را برای ما بفرستید. لینک به دیدگاه
Katarina ارسال شده در January 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 سلام. Q9550 core 2 quad ویندوز 7 لینک به دیدگاه
Shollmaqz ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 سلام .اره دقیقا واس منم همینه..موندم چیکا کنم همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 21:47، Katarina گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://s17.picofile.com/file/8422875184/logs.rar.html - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: کرش میشه دیگه - توضیحات کامل مشکل: وقتی میخوام وارد بازی شم کرش میخوره در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ در 11:42، shalex گفته است: سلام .اره دقیقا واس منم همینه..موندم چیکا کنم سلام. از نظر من ممکن هست که مشکل شما به خاطر Compatibility Mode باشه. برای اینکار روی برنامه ی gta-sa.exe راست کلیک و گزینه ی Properties را انتخاب کنید و در تب Compatibility قسمت Compatibility Mode تیک را بردارید و بعد Apply و Ok. مشکل شما به احتمال زیاد حل میشود. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 آیا همچنان این مشکل را دارید؟ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 24, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 این مشکل دیگر نباید وجود داشته باشد. بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده