UnSolved ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 وقتی با سمپ بازی میکنم نت خیلی خوبه ولی با لانچر که میام یا lost connection میشه یا کلا DC ام و هیچ پلیر یا ماشینی واسم نمیاد میکروفن هم که اصن تو لانچر کار نمیکنه ( تو دیسکورد اوکیه ) مشکل نت هم با نت های مختلف امتحان کردم ( ایرانسل - همراه اول - مودم ) ولی درست نشد و همیشه هم با سمپ بازی می کنم و اصلا مشکلی با سمپ ندارم لطفا مشکل لانچرو اوکی کنید خیلی بده نمیتونم ویس هایه بقیرو بشنوم یا خودم ویس بدم (وقتی F5 رو نگه میدارم بعد یه مدت کوتاه download speed میشه صفر بعد که DC میشم download speed زیاد میشه ولی خب DC ) 𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂 لینک به دیدگاه
Unavailable ارسال شده در January 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 @matinAkb باسلام، لطفا به تاپیک زیر مراجعه کنید و مراحل رو با دقت انجام دهید، امیدوارم مشکل شما حل شود: لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 17:42، matinAkb گفته است: وقتی با سمپ بازی میکنم نت خیلی خوبه ولی با لانچر که میام یا lost connection میشه یا کلا DC ام و هیچ پلیر یا ماشینی واسم نمیاد میکروفن هم که اصن تو لانچر کار نمیکنه ( تو دیسکورد اوکیه ) مشکل نت هم با نت های مختلف امتحان کردم ( ایرانسل - همراه اول - مودم ) ولی درست نشد و همیشه هم با سمپ بازی می کنم و اصلا مشکلی با سمپ ندارم لطفا مشکل لانچرو اوکی کنید خیلی بده نمیتونم ویس هایه بقیرو بشنوم یا خودم ویس بدم (وقتی F5 رو نگه میدارم بعد یه مدت کوتاه download speed میشه صفر بعد که DC میشم download speed زیاد میشه ولی خب DC ) لطفاً فیلم برای ما تهیه کنید، اول وارد لانچر شوید و از این لگی که میگید فیلم بگیرید و بعد وارد سمپ شوید و اینکه سمپ لگی ندارد هم فیلم بگیرید و برای ما ارسال کنید. در رابطه با میکروفون پوشه logs را از داخل پوشه AGSAL برای ما zip کنید و بفرستید. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 به دلیل پاسخ ندادن تاپیک بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده