Ellery ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 مثلا من بای دادم دیگه ریپلای نده نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 در 22 ساعت قبل، LoneMan گفته است: مثلا من بای دادم دیگه ریپلای نده Bye نقل قول ツ لینک به دیدگاه
Gibson ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۱ در 19:45، Soul گفته است: https://s16.picofile.com/d/8429273742/08feac5c-f94b-443d-8a04-bdcf83ff9ffb/AGLog.txt بفرمایید @Ali نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲ در 01:22، Soul گفته است: @Ali همچنان مشکل شما حل نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Gibson ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 (ویرایش شده) در 49 دقیقه قبل، Ali گفته است: همچنان مشکل شما حل نشده؟ نه ویرایش شده May 7, 2021 توسط Soul نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه
Gibson ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۷ در 14:28، Ali گفته است: همچنان مشکل شما حل نشده؟ @Ali کلا نمیشه کاری کرد شما راهکاری ندارید؟ نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱/۲۴ در 22:39، RIPMOHAMMAD گفته است: رم ۱۶ معمولی نیست؟ :| کاملا معمولیه در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ در 15:31، LoneMan گفته است: یا ابلفضل این VPS عه؟ VPS یک نوع دیتاسنتر هست که میتونید به اون وصل بشید که به عنوان مثال در برج میلاد وجودداره که امکان اینو میده که همیشه در دسترس باشه و این سیستم خود آقای علی هست که میبینید( از قسمت Computer Name) میتونید ببینید ویرایش شده June 4, 2021 توسط abolfazlkermani3636 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
Ellery ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 در 5 ساعت قبل، abolfazlkermani3636 گفته است: کاملا معمولیه VPS یک نوع دیتاسنتر هست که میتونید به اون وصل بشید که به عنوان مثال در برج میلاد وجودداره که امکان اینو میده که همیشه در دسترس باشه و این سیستم خود آقای علی هست که میبینید( از قسمت Computer Name) میتونید ببینید من اصلا اینو نمیدونستم تحت تاثیر عام و آگاهی شما قرار گرفتیم آیا شما قصد دارید در آینده دانشمند شوید؟ لطفا مارا از این خیره بزرگ وا دارید شما مغزتان گنده است ما در مغزمان نمی گنجد! نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 در 27 دقیقه قبل، Claude گفته است: من اصلا اینو نمیدونستم تحت تاثیر عام و آگاهی شما قرار گرفتیم آیا شما قصد دارید در آینده دانشمند شوید؟ لطفا مارا از این خیره بزرگ وا دارید شما مغزتان گنده است ما در مغزمان نمی گنجد! بابا تو خوبی شما مغزت گندس من واسه شما نگفتم واسه همه گفتم یاد بگیرند نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
Gibson ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 در در ۱۴۰۰/۲/۲۲ در 21:21، Gibson گفته است: @Ali کلا نمیشه کاری کرد شما راهکاری ندارید؟ @Ali نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه
Destroyer ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 سلام دوستان من هر چقدر F2 رو نگه میدارم آیکون ویس چت نمیوفته تو F11 کلیدشم عوض کردم ولی هرکاری میکنم آیکون ویس چت نمیفته هر کاری کردم نمیشه لطفا جواب بدید نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در 4 ساعت قبل، PlayerSamp گفته است: سلام دوستان من هر چقدر F2 رو نگه میدارم آیکون ویس چت نمیوفته تو F11 کلیدشم عوض کردم ولی هرکاری میکنم آیکون ویس چت نمیفته هر کاری کردم نمیشه لطفا جواب بدید سلام آیدی خودتو تو دستور /Launcher بزن ببین Microphone بله هست یا خیر اگر بله بود F11 بزن و تو منو voice chat ببین که اف نکردی ویس چت رو نقل قول لینک به دیدگاه
Destroyer ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 داداش جان اول میکروفون زدم بله هست بعد تنظیمات ویس چت Disable نیست نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه
Therock ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 امکان داره پی سی شما ویروس داشته باشه نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.