sajads ارسال شده در July 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2017 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید. ببخشید چند روزیه که من میام تو سرور همش لگ میشم یا سرور برام ریستار میشه. در صورتی که قبلا اصلا اینجوری نبود. من اینترنت ام هم چک کردم سرعتش بالا و راحت میتونم ازش استفاده کنم با برنامه ی دیگر حتی چند تا از دوستام هم همین مشکل رو دارن. میخواسم بدونم مشکلی در سرور پیش اومده ؟ با تشکر ویرایش شده July 5, 2017 توسط sajads نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در July 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 با سلام چند روزی مشکل سراسری وجود داشت، درحال حاضر اوضاع بهتر هست. ممنون از گزارشتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sajads ارسال شده در July 11, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2017 خیلی ام عالی دسته شما درد نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smoking ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 من هم همین مشکل رو دارم نمیتونم به سرور مصل بشم وصل هم اگه بشه بعد از اینکه از خونه میری بیرون سرور ریستارت میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در March 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2020 (ویرایش شده) سلام من یه چند وقتی هست شب ها هی باید برم تو بازی و هی relog/ کنم . شب ها خیلی لگه. لطفا مشکلم رو حل کنید! با تشکر. ویرایش شده March 14, 2020 توسط amirking نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 1- نت خودتونو چک کنید بعد وارد شید 2 نقل قول ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۲۴ در 21:34، amirking گفته است: سلام من یه چند وقتی هست شب ها هی باید برم تو بازی و هی relog/ کنم . شب ها خیلی لگه. لطفا مشکلم رو حل کنید! با تشکر. این به چند دلیل میتونه باشه! 1- همونطور که ارین جان گفتن میتونه سرعت نت پایین باشه! 2-اطمینان حاصل کنید نت شما به پروکسی یا وی پی ان وصل نیست! 3-DNS اگر وصل هستید موقع ورود به بازی قطع کنید. 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۳ در 19:13، 83mehrdad83 گفته است: 2-اطمینان حاصل کنید نت شما به پروکسی یا وی پی ان وصل نیست! برادر با ایپیِ خارج اصلا نمیشه واردِ سرور شد 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 در 22 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: برادر با ایپیِ خارج اصلا نمیشه واردِ سرور شد میشه من تست کردم ولی زیادی لگه یجورایی دودقیقه اول تو بازی بدون لگه بعد یهو دیگه اصلا همه AFK میشن و دیگه درست نمیشه مگر ریلوگ کنی نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 در 3 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: میشه من تست کردم ولی زیادی لگه یجورایی دودقیقه اول تو بازی بدون لگه بعد یهو دیگه اصلا همه AFK میشن و دیگه درست نمیشه مگر ریلوگ کنی سرور رو ایپی ایرانه و نمیشه با ایپی خارج و از خارج از ایران وارد شد نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 در 43 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: سرور رو ایپی ایرانه و نمیشه با ایپی خارج و از خارج از ایران وارد شد من منظورم وی پی ان نبود اوتو اشتب گفتم منظورمDNSبود نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 در 5 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: من منظورم وی پی ان نبود اوتو اشتب گفتم منظورمDNSبود NP نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.