AminTiger ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 بجوز (f1) و (f6) بقیه (f) ها مشت میزنه به ادمین گفتم گفت لانچر رو پاک کن دوباره بریز دوباره ریختم باز همون طوری هست دوباره به ادمین گفتم گفت تو فروم پست بزار @Ali میتونه مشکلتون رو حل کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در January 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2021 سلام برای منم اینطوری بود ، مشکل از کیبوردم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 آیا این مشکل را با سمپ هم دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminTiger ارسال شده در January 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۸ در 23:52، Ali گفته است: آیا این مشکل را با سمپ هم دارید؟ بله. با سمپ هم همینطوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 30, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2021 این مشکل کامپیوتر شماست. منتقل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱ در 11:25، AminTiger گفته است: بجوز (f1) و (f6) بقیه (f) ها مشت میزنه به ادمین گفتم گفت لانچر رو پاک کن دوباره بریز دوباره ریختم باز همون طوری هست دوباره به ادمین گفتم گفت تو فروم پست بزار @Ali میتونه مشکلتون رو حل کنه. تنظیمات بازی رو به حالت کارخونه برگردون. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 @AminTiger سلام برای حل این مشکل دکمه ی پازل شکلِ بالای کیبورد رو یکبار بزن تمامی F ها درست میشن، موفق باشید. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminTiger ارسال شده در February 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ در 01:59، Shxyan گفته است: @AminTiger سلام برای حل این مشکل دکمه ی پازل شکلِ بالای کیبورد رو یکبار بزن تمامی F ها درست میشن، موفق باشید. مرسی درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۹ در 11:22، Ali گفته است: آیا این مشکل را با سمپ هم دارید؟ Yas نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.