Tom ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 با سلام من میخوام لانچر را نصب کنم User Accunt Control نمیزاره نصب کنم Yes قفل شده کمک کنید @Ali @RealSlimShady @Meli 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه
Ellery ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 در ۱ ساعت قبل، TheEvil گفته است: با سلام من میخوام لانچر را نصب کنم User Accunt Control نمیزاره نصب کنم Yes قفل شده کمک کنید @Ali @RealSlimShady @Meli باید با حالت Run as Administrator یا اگ۶ توی ویندوزت User Administrator داری اونجا اجرا کنی در ضمن توی ویندوز فایروال هم فایل رو اعتماد سازی کن احتمال زیاد مشکلت رفع میشه صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه
Tom ارسال شده در January 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 در 35 دقیقه قبل، LoneMan گفته است: باید با حالت Run as Administrator یا اگ۶ توی ویندوزت User Administrator داری اونجا اجرا کنی در ضمن توی ویندوز فایروال هم فایل رو اعتماد سازی کن احتمال زیاد مشکلت رفع میشه کمک کنیددد :(((( 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 مشکلتان واضح نیست و فکر می کنیم مشکلتان از سمت ویندوز باشد که می توانید با نصب آنتی ویروس یا نصب دوباره ویندوز مشکل را برطرف کنید. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده