KARLO ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 با سلام و خسته نباشید، امروز من برای بالا بردن امنیت اکانتم توی بازی، رمز عبورم رو از توی سایت عوض کردم. حالا وقتی رمز عبور جدیدم رو وارد میکنم نمیتونم وارد بشم، رمز عبور قبلیمم وارد میکنم نمیتونم وارد بشم (مطمعنم که تمام کالکتر ها رو دقیق وارد میکنم) لطفا راهنمایی کنید. با تشکر نقل قول سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ در 12:51، KARLO گفته است: لطفا راهنمایی کنید. با تشکر برروی رمز عبور خود را فراموش کردم (در سایت AGSA.ArSaCiA.ir ) ضربه بزنید و طبق پیام هایی که داده میشود عمل کنید و رمز جدیدی به شما میدهد. ویرایش شده January 21, 2021 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ در 01:21، KARLO گفته است: با سلام و خسته نباشید، امروز من برای بالا بردن امنیت اکانتم توی بازی، رمز عبورم رو از توی سایت عوض کردم. حالا وقتی رمز عبور جدیدم رو وارد میکنم نمیتونم وارد بشم، رمز عبور قبلیمم وارد میکنم نمیتونم وارد بشم (مطمعنم که تمام کالکتر ها رو دقیق وارد میکنم) لطفا راهنمایی کنید. با تشکر @KARLO با سلام و درود دوست شما باید طبق رمز ای که سایت بهت داده بزنی برای مثال Aa25Uj دوست عزیز شما باید حروف بزرگ رو به صورت بزرگ بنویسید یعنی: aa25uj Aa25Uj موفق باشید. ویرایش شده January 27, 2021 توسط MASIH نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در February 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 تشکر . مشکلم حل شد ممنون بابت راهنمایی نقل قول سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.