zZzVDzZz ارسال شده در January 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 (ویرایش شده) سلام چند روزه با این مشکل روبرو هستم. که اکانت اصلیم بعد چند دقیقه دیساینس میشه ولی اکانت مولتیم نه. حتی شده با اکانت مولتیم فقط انلاین باشم ولی دیساینس نیستم همین کار رو با اکانت اصلیم کردم باز دیساینس شدم. سرعت اینترنتم خوبه و پینگ با اف پی اس مشکلی نداره. این مشکل فقط داره رو اکانت اصلیم رخ میده و نمیدونم مشکل از کجاست!!! @Ali @Meli ویرایش شده January 13, 2021 توسط zZzVDzZz لینک به دیدگاه
Ellery ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ در 17:58، zZzVDzZz گفته است: سلام چند روزه با این مشکل روبرو هستم. که اکانت اصلیم بعد چند دقیقه دیساینس میشه ولی اکانت مولتیم نه. حتی شده با اکانت مولتیم فقط انلاین باشم ولی دیساینس نیستم همین کار رو با اکانت اصلیم کردم باز دیساینس شدم. سرعت اینترنتم خوبه و پینگ با اف پی اس مشکلی نداره. این مشکل فقط داره رو اکانت اصلیم رخ میده و نمیدونم مشکل از کجاست!!! @Ali @Meli من بهت پیشنهاد میدم نسخه اصلی GTA رو از همین جا بگیری و بری توی پوشه ی GTA Decuments بعد پوشه های CLEO SDK و SD و MPJ و DYOM.TXT و خلاصه سیو های افزونه DYOM رو بپاکی چون کلن دیوم میزنه سمپ رو منحل می کنه اگه یک مدی ریختی داخل کلو که تازه اینطوری شده باید فایل بازی رو حذف و نصب کنی اگه که اضافات ریختی داخل GTA3.img باز هم همینطور ولی کلن پلیرایی که دارین این تاپیک رو می خونید تو فایل AG:SAL دست کاری نکنید اعصاب نداره کرش میشه مشکلت حل شد بگو حل نشد بازم سعی میکنم کمکت کنم صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 آیا این مشکل را فقط با لانچر دارید؟ اگر بله لطفاً هم از لانچر هم از سمپ پشت سر هم فیلم بگیرید (با یک اینترنت) و برای ما بفرستید. اگر خیر اعلام کنید. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 به دلیل پاسخ ندادن بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده