1somayeh1 ارسال شده در December 22, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2016 اسم در بازی: somayeh من به دست امین: Twilight به دلیل: چیت اعتراف به گناه:نه توضیح:من چین نزدم ولی امین منو بن کرده لتفن اگه میشه یگ مدرک بیاره که نشون میده من دارم چیت می زنم . من چیتر یا هکر نیستم من برای 20 روز بن شدم لتفا منو ان بن کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1somayeh1 ارسال شده در December 24, 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2016 در توضح اشتباه شده من چین نزدم منظورم چیت بوده دستم اشتباهی بجای ت رو ن خورده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 25, 2016 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2016 با سلام. از ادمین مورد نظر درخواست میشه که پاسخ بدن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TwilighT ارسال شده در December 26, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2016 سلام و عرض خسته نباشید به همه. 1somayeh1 شما در مسابقه ی دوئل شرکت کردید و از دوئل خودتون فیلم نگرفتید. موفق و پیروز باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1somayeh1 ارسال شده در December 28, 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2016 خوب دلیل نمیشه که چیت زده باشم تازه ننوشته بود که فیلم از مسابقه ضروری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 30, 2016 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2016 نقل قول شما در زمانی که در حال استفاده از تفنگ هستید حتماً از بازی خود فیلم تهیه کنید. در 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده