NorD ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: حالا نمیدونم باگه یا هرچیزی این مشکلو خیلی وقته دارم هنوزم درست نشده! داستان از این قراره وقتی Locatecar/ میزنم مکان ماشینو رو مپ نشون میده ولی خود ماشین نیستش حتی آیکونش هم (مربع کوچیک) رو مپ مشخص نیست! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): والا نظر خاصی ندارم واسه کمتر کسی این مشکل پیش میاد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 باو یه سی ام دی بود میزدی الان یادم رفت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorD ارسال شده در January 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 در 6 دقیقه قبل، RealBadMan گفته است: باو یه سی ام دی بود میزدی الان یادم رفت میدونم حتی Towcar هم میزنم باز نمیاد این مشکلو چند ماهه دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 (ویرایش شده) در 13 دقیقه قبل، NorD گفته است: میدونم حتی Towcar هم میزنم باز نمیاد این مشکلو چند ماهه دارم عه بفروش به یک بدبختی ویرایش شده January 9, 2021 توسط RealBadMan DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorD ارسال شده در January 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، RealBadMan گفته است: عه بفروش به یک بدبختی فهمیدم مشکلش چیه من چون یه مدت نبودم Premium اکانتم تموم شده بخاطر همونه نمیاد نمیدونستم اینو جالبیش اینجاس از هر ادمینو هلپری پرسیدم همشون گفتن برو انجمن پست بزار ویرایش شده January 9, 2021 توسط NorD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 در 14 دقیقه قبل، NorD گفته است: فهمیدم مشکلش چیه من چون یه مدت نبودم Premium اکانتم تموم شده بخاطر همونه نمیاد نمیدونستم اینو جالبیش اینجاس از هر ادمینو هلپری پرسیدم همشون گفتن برو انجمن پست بزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در January 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 در 21 ساعت قبل، NorD گفته است: فهمیدم مشکلش چیه من چون یه مدت نبودم Premium اکانتم تموم شده بخاطر همونه نمیاد نمیدونستم اینو جالبیش اینجاس از هر ادمینو هلپری پرسیدم همشون گفتن برو انجمن پست بزار اونا همیشه درست جواب نمیدن بمولا منم یک مشکل داشتم از ریپورت گرفته تا هلپ می همهشون میگفتن بزار فروم شو خوش بمولا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 باگ نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده