رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باک استفاده از قرص

MohammadMahaN

ارسال‌های توصیه شده

• عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید"Rubix_plus.png

• "توضیح کامل باگ نمیدونم ولی usedrugs  باگه داره اینکه وقتی رو منطقه امن نیستم اسلحه میپره ولی وقتی تو منطقه امن هستیم اسلحه میاد 
  •  
  •  "قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم)http://uploadb.me/direct/z0kjc6dr2udf/AG-SA-0124.jpg.html
  •  

"توضیح دادن اینکه چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)" را چگونه بنویسیم؟  همین طور که مشاهده میکنید من تو منطقه امن Shotgun دستمه  ولی وقتی بیرونش هستیم اسلحه میپره ولی کار با یه F درست میشه 

• چی چی 1

MohammadMahan.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 3 هفته بعد...

با سلام خدمت شما 

بینید من وانتد داشتم قبول 

ولی چرا وقتی همینجوری smoke و بعد usedrugs میزنیم یه سیگار میاد دست ما و هر چقدر Q یا E 

یا اسلحه مون رو عوض  کنیم اسلحه  میره تا اینکه f بزنیم @Ali

MohammadMahan.png

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۹ در 21:54، Rubix گفته است:
  • عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید"Rubix_plus.png

• "توضیح کامل باگ نمیدونم ولی usedrugs  باگه داره اینکه وقتی رو منطقه امن نیستم اسلحه میپره ولی وقتی تو منطقه امن هستیم اسلحه میاد 
  •  
  •  "قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم)http://uploadb.me/direct/z0kjc6dr2udf/AG-SA-0124.jpg.html
  •  

"توضیح دادن اینکه چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)" را چگونه بنویسیم؟  همین طور که مشاهده میکنید من تو منطقه امن Shotgun دستمه  ولی وقتی بیرونش هستیم اسلحه میپره ولی کار با یه F درست میشه 

شما وانتد کیل نبودید؟ چون موقع که وانتد کیل باشید (وانتدی که باید کاپ شما را کیل دهد) می تواند در safezone گان بگیرید دستتون

ویرایش شده توسط Dignity

Sprint.png

لینک به دیدگاه

• مؤسس
در در ۱۳۹۹/۱۱/۹ در 21:40، Rubix گفته است:

با سلام خدمت شما 

بینید من وانتد داشتم قبول 

ولی چرا وقتی همینجوری smoke و بعد usedrugs میزنیم یه سیگار میاد دست ما و هر چقدر Q یا E 

یا اسلحه مون رو عوض  کنیم اسلحه  میره تا اینکه f بزنیم @Ali

چون مادامی که سیگار دست شماست نمی توانید تفنگ دست خود بگیرید و وارد وسیله نقلیه شوید. یا باید از dropcig/ استفاده کنید یا دکمه F بزنید که سیگار را بندازید. این باگ نیست.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...