MohammadMahaN ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید" "توضیح کامل باگ نمیدونم ولی usedrugs باگه داره اینکه وقتی رو منطقه امن نیستم اسلحه میپره ولی وقتی تو منطقه امن هستیم اسلحه میاد "قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم)http://uploadb.me/direct/z0kjc6dr2udf/AG-SA-0124.jpg.html "توضیح دادن اینکه چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)" را چگونه بنویسیم؟ همین طور که مشاهده میکنید من تو منطقه امن Shotgun دستمه ولی وقتی بیرونش هستیم اسلحه میپره ولی کار با یه F درست میشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 الان دقیقاً باگ چیه؟ لطفاً واضح تر توضیح بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در January 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 با سلام خدمت شما بینید من وانتد داشتم قبول ولی چرا وقتی همینجوری smoke و بعد usedrugs میزنیم یه سیگار میاد دست ما و هر چقدر Q یا E یا اسلحه مون رو عوض کنیم اسلحه میره تا اینکه f بزنیم @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۹ در 21:54، Rubix گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید" "توضیح کامل باگ نمیدونم ولی usedrugs باگه داره اینکه وقتی رو منطقه امن نیستم اسلحه میپره ولی وقتی تو منطقه امن هستیم اسلحه میاد "قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم)http://uploadb.me/direct/z0kjc6dr2udf/AG-SA-0124.jpg.html "توضیح دادن اینکه چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)" را چگونه بنویسیم؟ همین طور که مشاهده میکنید من تو منطقه امن Shotgun دستمه ولی وقتی بیرونش هستیم اسلحه میپره ولی کار با یه F درست میشه شما وانتد کیل نبودید؟ چون موقع که وانتد کیل باشید (وانتدی که باید کاپ شما را کیل دهد) می تواند در safezone گان بگیرید دستتون ویرایش شده January 29, 2021 توسط Dignity لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 29, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۹ در 21:40، Rubix گفته است: با سلام خدمت شما بینید من وانتد داشتم قبول ولی چرا وقتی همینجوری smoke و بعد usedrugs میزنیم یه سیگار میاد دست ما و هر چقدر Q یا E یا اسلحه مون رو عوض کنیم اسلحه میره تا اینکه f بزنیم @Ali چون مادامی که سیگار دست شماست نمی توانید تفنگ دست خود بگیرید و وارد وسیله نقلیه شوید. یا باید از dropcig/ استفاده کنید یا دکمه F بزنید که سیگار را بندازید. این باگ نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده