iErfaN ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 کنترل پنل : توضیح باگ : باسلام. من در حال مشاهده پیشنهادات پذیرفته شده بودم که این رو مشاهده کردم : خواستم این موضوع رو بگم که انجام نشده ! و خانه Lock بوده در حالی که برای فروش بوده ! عکس: چگونه باگ را ببینیم : بعضی از خانه ها که برای فروش هستند ممکن است در Lock باشه! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nasirRN ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 (ویرایش شده) خودش lock کرده حالا تو میگی buge ویرایش شده January 9, 2021 توسط nasirRN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 در 55 دقیقه قبل، nasirRN گفته است: خودش lock کرده حالا تو میگی buge خانه ای که برای فروش است نباید Lock باشه ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nasirRN ارسال شده در January 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 خودش lock کرده هالا تو میگی buge در 21 ساعت قبل، Erfandf گفته است: خانه ای که برای فروش است نباید Lock باشه خودش قفل کرده بعد تو میگی نباید باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 در 43 دقیقه قبل، nasirRN گفته است: خودش قفل کرده بعد تو میگی نباید باشه به تاپیک مورد نظر دقت کنید! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ در 16:25، Erfandf گفته است: کنترل پنل : توضیح باگ : باسلام. من در حال مشاهده پیشنهادات پذیرفته شده بودم که این رو مشاهده کردم : خواستم این موضوع رو بگم که انجام نشده ! و خانه Lock بوده در حالی که برای فروش بوده ! عکس: چگونه باگ را ببینیم : بعضی از خانه ها که برای فروش هستند ممکن است در Lock باشه! بیز مسکن بزنید ویرایش شده January 11, 2021 توسط Rubix لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoYce ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 سلام منظورش خونه های که روی استاندارد هست رو میگه نه اینایی که ماله شخص هست. 1 Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۲ در 17:35، RoYce گفته است: سلام منظورش خونه های که روی استاندارد هست رو میگه نه اینایی که ماله شخص هست. باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده