EsiGAMEr809 ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 سلام به همگی .. بنده با نام کاربری EsiDoctor در لانچر مشغول به بازی هستم. مشکلی برام پیش اومده. من یکی از تازهه ترین پلیرهای آرساکیا هستم و اینکه مشکلم: یک سری کارها در سرور نیازمند این هستش که لول 3 باشید حداقل خب من لول 3 شدم و الان دارم لول 4 میشم اما هنوز هم میگه باید لول 3 باشید برای مثال انتقال پول توی بانک با این که لول سه هستم باز هم میگه باید حداقل لول 3 باشید یا برای مثال وقتی که ادمینی در گیم نیست برای چت باید لول 3 بود که خوب من هستم اما بازم میگه وقتی ادمین نیست برای چت باید لول سه باشید.. این هم مشکل بنده هست. لطفا اگه میشه پیگیری کنید . باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 @EsiGAMEr809 فکر میکنم باگ شدی. همچین چیزی اتفاق نمیوفته. اما با این حرفی که زدید یادم اومد برای من هم این اتفاق افتاده بوده! @Ali این سم چیه اخه؟ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorgin ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 من که تا حالا همچین چیزی ندیدم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EsiGAMEr809 ارسال شده در January 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 خب دوست گرامی بعد چیشد که حالا این مشکلو نداری ؟@Erfandf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ در 15:52، EsiGAMEr809 گفته است: خب دوست گرامی بعد چیشد که حالا این مشکلو نداری ؟@Erfandf لول 5 شدم نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 خیلی مسخرس منم یک بار اینجوری شدم هرچی می خواستم به یکی زنگ بزنم نمی شد. نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 اگه اشتباه نکنم لول +3 میخواد یعنی 4.5.6... نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2023 در در ۱۳۹۹/۱۱/۸ در 11:23، MaSiH گفته است: اگه اشتباه نکنم لول +3 میخواد یعنی 4.5.6... قسمت تعریفات, دومیش @MaSiH نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در February 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2023 درود بله، صحیح نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در February 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2023 وقتی ادمینی آنلاین نباشد لول های 1 تا 3 نمی توانند چت کنند. البته در N/ یا Report/ میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در February 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2023 درود Esi عزیز: طبق گفته های iKamyar: وقتی ادمینی آنلاین نباشد لول های 1 تا 3 نمی توانند چت کنند. البته در N/ یا Report/ میشه. برای جلو گیری از تبلیغات و همچنین موارد دیگر این قانون اضافه شده و به جا هست به نظر من. 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.