رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Crash شدن هنگام Loading بازی

ارسال‌های توصیه شده

سلام خدمت تیم کارکنان ارساکیا .

من مشکل Crash شدن دارم وقتی که Play رو میزنم خط سفید کامل پر نمیشه و ارور Crash میده .

و اینکه یه مشکل دیگمم اینه که قبلا که داخل بازی میرفتم یهو وست بازی , بازیم قفل میشد و 1دقیقه بعدش Crash میشدم و هیچ اروری هم نمیومد .

.

https://uupload.ir/view/1ijs_logs.rar/ 

اینم پوشه Logs هستش که فشرده کردم .

لینک به دیدگاه
در 18 ساعت قبل، kingabolfazl گفته است:

نه مود نریختم سیستمم ضعیف نیست مشکلمم حل شد .

ولی یه مشکل دیگه دارم میتونم همینجا بگم یا باید بازم Post بزارم ؟

میتونی همینجا بگی.

Olden.png

367325_24ezgif-com-effects-1-.gifcc4125_24TVdb-ezgif-com-resize.gif367325_24ezgif-com-effects-1-.gif

Noxious.png

لینک به دیدگاه

خب سلام و درودی دوباره .

من چند اکانت مولتی دارم که موق switch کردن بین اونا , رو اون اکانتی که میخام برم بعضی وقتا اون اکانتم Crash میشه.

بعد اینکه وقتی میام داخل بازی باید حداقل 1-2 بار Crash بخورم یا Reconect شم تا بازیم به روند عادیش برگرده.

همشم بازی هنگ میکنه بعد Crash میشه , وقتی هنگ میکنه یا Crash میشم یا بدون هیچ Error یا چیز دیگه ای بازیم بسته میشه.

اگرم میخاین میتونم اگه چنین اتفاقی دوباره افتاد پوشه Logs رو براتون بفرستم ؟

لینک به دیدگاه

من میگم مشکل از فایل های بازیته همین مشکل برای من پیش اومده بود برو از همین سایت arsacia.ir/i برو GTA SA رو بگیر لانچر رو نصب کن اگه هم DYOM یا CLEO SDK داری پاک کن

ایناها برای سمپ زیاد جالب در نمیان امیدوارم کمکت کرده باشم

https://forum.arsacia.ir/uploads/SAFullComp.7z

لینک بازی

صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند

بعد صبر نوبت ظفر آید.

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • مؤسس
در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۹ در 17:49، kingabolfazl گفته است:

خب سلام و درودی دوباره .

من چند اکانت مولتی دارم که موق switch کردن بین اونا , رو اون اکانتی که میخام برم بعضی وقتا اون اکانتم Crash میشه.

بعد اینکه وقتی میام داخل بازی باید حداقل 1-2 بار Crash بخورم یا Reconect شم تا بازیم به روند عادیش برگرده.

همشم بازی هنگ میکنه بعد Crash میشه , وقتی هنگ میکنه یا Crash میشم یا بدون هیچ Error یا چیز دیگه ای بازیم بسته میشه.

اگرم میخاین میتونم اگه چنین اتفاقی دوباره افتاد پوشه Logs رو براتون بفرستم ؟

آیا بازی را از سمت ما دانلود کردید؟ اگر بله پوشه Logs را بفرستید تا Crash را آنالیز کنیم. اگر خیر لطفاً بازی را از ag5.ir دانلود کنید.

لینک به دیدگاه

سلام و وقت بخیر خدمت شما و تیم کارکنان ارساکیا.

بله بازی را از Site Arsacia دانلود کرده ام.

مشکل من فعلا چند روزه که درست شده, اگر دوباره مشکلی پیش امد حتما به شما خبر میدهم تا مشکل را برطرف کنید.

خیلی ممنون برای کمک شما دوست عزیز, خدا یارو نگهدارتان.

لینک به دیدگاه
  • مؤسس
در در ۱۳۹۹/۱۱/۹ در 12:45، kingabolfazl گفته است:

سلام و وقت بخیر خدمت شما و تیم کارکنان ارساکیا.

بله بازی را از Site Arsacia دانلود کرده ام.

مشکل من فعلا چند روزه که درست شده, اگر دوباره مشکلی پیش امد حتما به شما خبر میدهم تا مشکل را برطرف کنید.

خیلی ممنون برای کمک شما دوست عزیز, خدا یارو نگهدارتان.

اگر باز مشکل برایتان پیش آمد از اینکه مودی روی بازی نریختید مطمئن شوید.

لینک به دیدگاه

@Ali موقع که مولتی ان می کنم بعدش Esc می کنم و Alt + tab می کنم رو یه اکانت دیگه وقتی می خواهم برگردم دوباره به اولی می بینم Crash شده و داره connect میشه

قبلا این طوری نبود 

ویرایش شده توسط Dignity

Sprint.png

لینک به دیدگاه
  • مؤسس
در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ در 19:26، Dignity گفته است:

@Ali موقع که مولتی ان می کنم بعدش Esc می کنم و Alt + tab می کنم رو یه اکانت دیگه وقتی می خواهم برگردم دوباره به اولی می بینم Crash شده و داره connect میشه

قبلا این طوری نبود 

چگونه وقتی Crash می شوید Connect می شوید؟ منظورتان از Crash تایم اوت است؟ اگر تایم اوت می شوید به این معناست که اینترنت شما کشش دو اکانت را ندارد.

لینک به دیدگاه

سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز

من باز به همون مشکل قبلیم برخورد کردم و فایل مورد نظر را برای شما میفرستم تا اگر امکانش هست مشکل را حل کنید 

https://s16.picofile.com/file/8424831350/crash_2021_2_13_10_45_36.rar.html

و اینکه منم همین مشکلی که دوستمون (Dignity) دارن رو دارم و اینکه ایشون درست میگن که قبلا هرچند تا اکانت که میخاستیم میتونستیم انلاین کنیم و مشکلی نبود. ولی الان اینجوری شده که بعد از Alt + Tab یا اون اکانتمون کرش میخورد و Reconect میشد یا همینکه Alt + Tab میکردیم کرش میخورد و بازی بسته میشد.

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
  • مؤسس
در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۵ در 14:31، kingabolfazl گفته است:

سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز

من باز به همون مشکل قبلیم برخورد کردم و فایل مورد نظر را برای شما میفرستم تا اگر امکانش هست مشکل را حل کنید 

https://s16.picofile.com/file/8424831350/crash_2021_2_13_10_45_36.rar.html

و اینکه منم همین مشکلی که دوستمون (Dignity) دارن رو دارم و اینکه ایشون درست میگن که قبلا هرچند تا اکانت که میخاستیم میتونستیم انلاین کنیم و مشکلی نبود. ولی الان اینجوری شده که بعد از Alt + Tab یا اون اکانتمون کرش میخورد و Reconect میشد یا همینکه Alt + Tab میکردیم کرش میخورد و بازی بسته میشد.

این کرش مربوط به سمپ و کارت گرافیک شماست.

1. بازی را از ag5.ir دانلود کرده و نصب کنید

2. آنتی ویروس خود را حذف یا به صورت کامل غیر فعال کنید

3. درایور کارت گرافیک خود را بروزرسانی کنید

4. ویندوز را از اول نصب کنید (ترجیحاً ویندوز 10 آخرین نسخه از سایت soft98 دانلود کنید)

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...