HotChocolate ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام خدمت ادمین محترمه. بنده از کوه chilliand پریدم پایین و ماشینم ترکید و آتیش گرفتم جونم هم با /hp چک کردم 0.00 بود اما نمیمردم و از هیچ انیم یا چیزی استفاده نمیکردم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 باگ نیست شما باید از اتش فاصله بگیری تا طبق تایمی که داره تایمش تموم شه و خودش خاموش بشه که 2 ثانیه طول میکشه و بعدش شما کشته میشی اگر هم این اتفاق نیافتاد دیسینک تشریف داشتید و بایستی ریلوگ کنید موفق باشید ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 سلام. شاید واقعا یک سری مشکلات در سرور به وجود اومده ، وقتی که Restart server remove کریسمس شد از اون موقع به بعد بعضی وقتا که کیل میشیم از نظر بقیه روی زمین هستیم اما در واقع من دارم راه میرم و جونم هم صفره . به خاطر این مشکل من 2تا وانتد گرفتم. 3نفر باهم بودیم و یک نفر وانتد داشت از قبل. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Flastioss ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 در ۱ ساعت قبل، Erfandf گفته است: سلام. شاید واقعا یک سری مشکلات در سرور به وجود اومده ، وقتی که Restart server remove کریسمس شد از اون موقع به بعد بعضی وقتا که کیل میشیم از نظر بقیه روی زمین هستیم اما در واقع من دارم راه میرم و جونم هم صفره . به خاطر این مشکل من 2تا وانتد گرفتم. 3نفر باهم بودیم و یک نفر وانتد داشت از قبل. سلام این فرد دوس منه اقای e.dehghaniوهمینطورgagtavvکه ما ساعت مشخص برای duel میزاریم و اینکه از وقتی کریسمس تموم شد همیچنباگی اومد که ما مردیم از از نظر فرد ولی دارم با جون0-داریم راه میریم که باید بهش بگیمkill meتا بفههمه یه راستو ریسش کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 در 5 ساعت قبل، Erfandf گفته است: سلام. شاید واقعا یک سری مشکلات در سرور به وجود اومده ، وقتی که Restart server remove کریسمس شد از اون موقع به بعد بعضی وقتا که کیل میشیم از نظر بقیه روی زمین هستیم اما در واقع من دارم راه میرم و جونم هم صفره . به خاطر این مشکل من 2تا وانتد گرفتم. 3نفر باهم بودیم و یک نفر وانتد داشت از قبل. درود به شما بنده وانتد دادم چون داشتید اتک میدادید و اینکه شما اون لحظه دیسنک بودی بعد از اینکه ریلوگ دادید که بهتون گفتم ریلوگ کنید درست شد باگ نیست مشکل گاهی از نت هستش برای همه پیش میاد داخل سرور هستید تایم سرور تکون نمیخوره اما چت ها براتون بروز میشه و نشان دهنده ی دیسنک شدن شماس پیروز باشید ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 در 18 ساعت قبل، AlirezZza گفته است: درود به شما بنده وانتد دادم چون داشتید اتک میدادید و اینکه شما اون لحظه دیسنک بودی بعد از اینکه ریلوگ دادید که بهتون گفتم ریلوگ کنید درست شد باگ نیست مشکل گاهی از نت هستش برای همه پیش میاد داخل سرور هستید تایم سرور تکون نمیخوره اما چت ها براتون بروز میشه و نشان دهنده ی دیسنک شدن شماس باسلام ممنون. اما درواقع نتمون هم که اوکی بود و هر3نفرمون چندبار این اتفاق افتاد در همین موقع ها، درمورد اتک دادنم هم خبری نداشتم چون وقتی که کیل شده بودم نه Toy ای و نه گانی و از هرچیزی رد میشدم . که مشکلی نداره. حدودا این موضوع با دنیسک بودن ی جورایی تفاوت داره . به هر حال تازه سرور ریاستارت شده بود هممون لگ بودیم. موفق باشید. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 باگ سمپ. بعد از ریستارت سرور باید یک بار q/ بدید و دوباره بیاید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده