رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Fire Don't Kill Me

HotChocolate

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

Danial_qodusi.png

- توضیح کامل باگ: 

با سلام خدمت ادمین محترمه.

بنده از کوه chilliand پریدم پایین و ماشینم ترکید و آتیش گرفتم جونم هم با /hp چک کردم 0.00 بود اما نمیمردم و از هیچ انیم یا چیزی استفاده نمیکردم

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 

AG_SA_0000.jpg

AG_SA_0001.jpg

AG_SA_0002.jpg

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باگ نیست شما باید از اتش فاصله بگیری تا طبق تایمی که داره تایمش تموم شه و خودش خاموش بشه که 2 ثانیه طول میکشه و بعدش شما کشته میشی 

اگر هم این اتفاق نیافتاد دیسینک تشریف داشتید و بایستی ریلوگ کنید 

موفق باشید

?ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست?

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه

سلام.

شاید واقعا یک سری مشکلات در سرور به وجود اومده ، وقتی که Restart server remove کریسمس شد از اون موقع به بعد بعضی وقتا که کیل میشیم از نظر بقیه روی زمین هستیم اما در واقع من دارم راه میرم و جونم هم صفره . به خاطر این مشکل من 2تا وانتد گرفتم.

3نفر باهم بودیم و یک نفر وانتد داشت از قبل.

??? ??????? Oʅԃ lover                           

MysticisM.png        

mrpatrickold_1jjg.png          

ץรՇเςɭภ1.เгรŦค๓ฬคгєՇค~             

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Erfandf گفته است:

سلام.

شاید واقعا یک سری مشکلات در سرور به وجود اومده ، وقتی که Restart server remove کریسمس شد از اون موقع به بعد بعضی وقتا که کیل میشیم از نظر بقیه روی زمین هستیم اما در واقع من دارم راه میرم و جونم هم صفره . به خاطر این مشکل من 2تا وانتد گرفتم.

سلام این فرد دوس منه اقای e.dehghaniوهمینطورgagtavvکه ما ساعت مشخص برای duel میزاریم و اینکه از وقتی کریسمس تموم شد همیچنباگی اومد که ما مردیم از از نظر فرد ولی دارم با جون0-داریم راه میریم که باید بهش بگیمkill meتا بفههمه یه راستو ریسش کنید ممنون

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Erfandf گفته است:

سلام.

درود به شما بنده وانتد دادم چون داشتید اتک میدادید و اینکه شما اون لحظه دیسنک بودی بعد از اینکه ریلوگ دادید که بهتون گفتم ریلوگ کنید درست شد باگ نیست مشکل گاهی از نت هستش برای همه پیش میاد داخل سرور هستید تایم سرور تکون نمیخوره اما چت ها براتون بروز میشه و نشان دهنده ی دیسنک شدن شماس

پیروز باشید

?ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست?

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، AlirezZza گفته است:

درود به شما بنده وانتد دادم چون داشتید اتک میدادید و اینکه شما اون لحظه دیسنک بودی بعد از اینکه ریلوگ دادید که بهتون گفتم ریلوگ کنید درست شد باگ نیست مشکل گاهی از نت هستش برای همه پیش میاد داخل سرور هستید تایم سرور تکون نمیخوره اما چت ها براتون بروز میشه و نشان دهنده ی دیسنک شدن شماس

باسلام ممنون.

اما درواقع نتمون هم که اوکی بود و هر3نفرمون چندبار این اتفاق افتاد در همین موقع ها، 

درمورد اتک دادنم هم خبری نداشتم چون وقتی که کیل شده بودم نه Toy ای و نه گانی و از هرچیزی رد میشدم . که مشکلی نداره. 

حدودا این موضوع با دنیسک بودن ی جورایی تفاوت داره . به هر حال تازه سرور ریاستارت شده بود هممون لگ بودیم. 

موفق باشید.?

??? ??????? Oʅԃ lover                           

MysticisM.png        

mrpatrickold_1jjg.png          

ץรՇเςɭภ1.เгรŦค๓ฬคгєՇค~             

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...