GabrieL ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام بنده امروز این سوال را از هلپر ها پرسیدم کسی بلد نبود از ادمین پرسیدم گفت فکر میکنم باگه برو فروم جلوی اون ساعت لاگین را ببینید متوجه میشید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): والا خودمم نمیدونم ولی این پلیر فکر میکنم باگ خورده ویرایش شده January 2, 2021 توسط GabrieL **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 آره منم اینجوری شده در واقع آنلاین شدم الان که همین باگو بگم که گفتین این عدد عجیب چیه آخه؟ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Flastioss ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ در 07:58، Erfandf گفته است: آره منم اینجوری شده در واقع آنلاین شدم الان که همین باگو بگم که گفتین این عدد عجیب چیه آخه؟ چرا واقعا همچینه درسش کنید یا بزی موقع ها کیلیدyرو میزنیم کلا میپره بیرون رفعش کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 @Ali داش این باگ رو اگه میشه چک کن **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در January 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2021 ها 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 گزارش تکراری. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده