Broker ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 سلام مشکل من اینه که اکثر اوقات وقتی میخوام که لیست فرندز یا lawyer لیست یا ... رو باز کنم کرش میشم توی دو تا سیستمم همین مشکل رو دارم ممنون میشم اگه راه حلی هست بگید لینک به دیدگاه
NoThinG ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 مشکل از سمپیه که نصب کردی تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه
Broker ارسال شده در January 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 در 6 ساعت قبل، Cent گفته است: مشکل از سمپیه که نصب کردی مطمعنی سمپ رو خوده بازی نصب بود از سایت آرساکیا دانلود کردم لینک به دیدگاه
NoThinG ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 در 13 ساعت قبل، SajAli گفته است: مطمعنی سمپ رو خوده بازی نصب بود از سایت آرساکیا دانلود کردم امتحانش که ضرر نداره یه بار حذف و نصب کن شاید دُرُس شه به طور کامل مطمئن نیستم ولی خودمم قبلا این مشکلو داشتم 1 تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 مشکل تکراری: لطفاً راه حل گفته شده در این تاپیک را امتحان کنید. آیا مشکلتان با نصب دوباره سمپ حل شده؟ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 به دلیل پاسخ ندادن بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده