Gorgin ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام. من دیروز داشتم تو خونه خودم هی jump میکردم اینور و اونور تا اینکه رفتم بالای کمد و از تو سقف اومدم بیرون. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): House 792 که خونه خودم. اصولا خونه هایی که یه میز بقل کمد داره, اول jump کنین رو میز و بعد سعی کنین jump کنید رو کمد. چند بار باید انجام بدین تا بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 در 4 ساعت قبل، Amir9389 گفته است: House 792 که خونه خودم. اصولا خونه هایی که یه میز بقل کمد داره, اول jump کنین رو میز و بعد سعی کنین jump کنید رو کمد. چند بار باید انجام بدین تا بشه. با سلام با گزارش شما کاری کردید که دیگه نمیتوانم از اینجا به بالا بروم و Spawnchange کنم و خودمو پرت کنم پایینش تا به HQ منتقل شوم در اصل این باگ مپ هستش و قابل صیح شدن نیست. فقط ممکن است که دکر را عوض کنند. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 باگ بازی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده