رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Launcher - ImVehFT

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری: AliAgent.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): نیاز نیست

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: نیاز نیست

- توضیحات کامل مشکل: سلام. مود ImVehFT بر روی لانچر نصب شده، اما از طرفی امکان استفاده از آن برداشته شده، چطور؟ تا جایی که من میدونم این مود به Cleo وابسته هست و بدون اون اجرا نخواهد شد، وقتی در لانچر اون مود رو روشن میکنیم، لازم به راه اندازی مجدد هست، و پس از راه اندازی مجدد بازی در لودینگ اولیه ارور Stop Worked (که در ورژن های جدید ویندوز 10 نمایش داده نمیشه و فقط کرش میشه) رخ میده چون Cleo غیر فعال شده، پس باید مجدد Cleo رو نصب کنیم و بعد از این کار لانچر ارور "لطفا دوباره لانچر را نصب کنید" میده.

اگر من اشتباه میکنم لطفا راه نصب این مود رو بگید

لینک به دیدگاه
در 2 ساعت قبل، AliAgent گفته است:

چون Cleo غیر فعال شده،

کاش Cleo برای ImVehFT و HUD مود میتونست فعال باشه :/

• دوست دارم که 1

??? ??????? Oʅԃ lover                           

MysticisM.png        

mrpatrickold_1jjg.png          

ץรՇเςɭภ1.เгรŦค๓ฬคгєՇค~             

لینک به دیدگاه
در 1 ساعت قبل، Erfandf گفته است:

کاش Cleo برای ImVehFT و HUD مود میتونست فعال باشه :/

مود های زیادی هستند که با Cleo کار میکنند و هیچ تغلبی محسوب نمیشن، ولی متاسفانه موسس مجموعه صورت مسئله رو پاک کردند، علی جان آنتی چیت قوی گذاشتنو با آنتی مود اشتباه گرفتن، لانچر خیلی ساده تنظیم شده که جز فایل های بازی به هر فایلی گیر بده و از کار بندازش، حتی بعد از نصب لانچر هم هر مودی بریزی دیگه نمیتونی از لانچر استفاده کنی تا ری اینستال کنی که لانچر بتونه با فایل هایی که جایگزین میکنه مود هارو از کار بندازه

حل شد :|

لانچر به ظاهر داره Administrator اجرا میشه اما انگار واقعا اینطور نیست، باید به صورت دستی Administrator اجراش کرد

• دوست دارم که 1

لینک به دیدگاه
  • 5 هفته بعد...
  • مؤسس

با سلام. ImVehFt هیچ ربطی به CLEO ندارد و کاملاً متکی از هم هستند. شما می توانید بدون CLEO پلاگین ImVehFt را بدون مشکل اجرا کنید و اگر اجرای ImVehFt برای شما موجب Crash می شود مشکل ImVehFt هست که ما نمی توانیم کاری انجام دهیم و در نسخه های بعدی پس از اینکه خودمان ImVehFt را بازنویسی کنیم می توانیم باگ های آن را برطرف کنیم.

اجرای CLEO با لانچر غیر ممکن هست و هر کسی که بتواند CLEO اجرا کند به @AGTea در تلگرام پیام بدهد.

• مرسی 1

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...