AlizRM ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: .قتی که سوار ماشینی هستید و AFK میشید اگه ماشین به یه pay'n spray بره شما فریز میشید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست اما در صورت لزوم میزارم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در یک ماشین G کنید و از راننده بخواهید که به pay'n spray بره و /enter کنه و شما esc بزنید و AFK بشید وقتی که ماشین در pay'n spray هست قبل از اینکه بیاد بیرون دوباری esc بزنید تا از AFK در بیاید و میبینید که فریز شدید و در pay'n spray (بدون ماشین) موندید اگه این باگ درست شده بود یا اصلا وجود نداشت من معذرت میخوام چون این اتفاق وقتی برام افتاد که تازه اومده بودم تو سرور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۹ در 10:40، ALIREZARM گفته است: باگ گزارش تکراری. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2020 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: گزارش تکراری. ویرایش شده December 21, 2020 توسط ALIREZARM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در 10 ساعت قبل، ALIREZARM گفته است: ناراحت نشو حالا... منم دفعات اول که گزارش میدادم با این جمله روبه رو میشدم . تلاش کن از نوک Tower هم که شده یکی پیدا کن. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در ۱ ساعت قبل، Erfandf گفته است: ناراحت نشو حالا... منم دفعات اول که گزارش میدادم با این جمله روبه رو میشدم . تلاش کن از نوک Tower هم که شده یکی پیدا کن. من همه ی بیمه های ماشین tmapa م رو از دست دادم برا اینکه باگ پیدا کنم (هرچند که اونموقع اصلا نمیدونستم ماشینا بیمه دارن) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در 2 ساعت قبل، ALIREZARM گفته است: من همه ی بیمه های ماشین tmapa م رو از دست دادم برا اینکه باگ پیدا کنم (هرچند که اونموقع اصلا نمیدونستم ماشینا بیمه دارن) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در ۱ ساعت قبل، Saeeed گفته است: واو اولین باره میبینم کسی به حرف من میخنده حس خوبی داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در 10 ساعت قبل، AlizRM گفته است: واو اولین باره میبینم کسی به حرف من میخنده حس خوبی داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 در 8 ساعت قبل، Saeeed گفته است: میدونم به غلط املاییم خندیدی ولی بهم حال داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 در 16 ساعت قبل، AlizRM گفته است: میدونم به غلط املاییم خندیدی ولی بهم حال داد غلط املایی چی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 در 14 ساعت قبل، Saeeed گفته است: غلط املایی چی؟ tampa رو نوشتم tmapa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 در 10 ساعت قبل، AlizRM گفته است: tampa رو نوشتم tmapa ندیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲ در 10:46، AlizRM گفته است: من همه ی بیمه های ماشین tmapa م رو از دست دادم برا اینکه باگ پیدا کنم (هرچند که اونموقع اصلا نمیدونستم ماشینا بیمه دارن) @Saeeed اقا خب حال کردم دیگه ولمون کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 در 4 دقیقه قبل، AlizRM گفته است: @Saeeed اقا خب حال کردم دیگه ولمون کن چشم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 لطفاً فیلم برامون تهیه کنید. نمی توانیم Reproduce کنیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 همچین باگی وجود ندارد. لطفاً با فیلم گزارش بدهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده